Pell-Math B.V.B.A.

Contactgegevens Pell-Math B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pell-Math B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pell-Math B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kazernelaan 15b2, B-3530 Houthalen, België

Telefoon (phone): (011) 522459 (011) 522459

Fax (fax): (011) 522459 (011) 522459

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pell-Math B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pell-Math B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pell-Math B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pell-Math B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pell-Math B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pell-Math B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pell-Math B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pell-Math B.V.B.A.
Products information Pell-Math B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04427459716
Ondernemingsnummer: 4857849121
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pell-Math B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pell-Math B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Pell-Math B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pell-Math B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Pell-Math B.V.B.A.

24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij Pell-Math B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pell-Math B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pell-Math B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pell-Math B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Pell-Math B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Pell-Math B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pell-Math B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Pell-Math B.V.B.A.. Pell-Math B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pell-Math B.V.B.A.. Leave a respond for Pell-Math B.V.B.A.. Pell-Math B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pell-Math B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Pell-Math B.V.B.A.
Location of Pell-Math B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Pell-Math B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pell-Math B.V.B.A. Pell-Math B.V.B.A.: Jet Clean SA | Idero BVBA | F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning | Hörnell Belux | Schutz Métal Product SA

Other related companies as Pell-Math B.V.B.A.: Jet Clean SA | Idero BVBA | F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning | Hörnell Belux | Schutz Métal Product SA

Pell-Math B.V.B.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Pell-Math B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04427459716. Het bedrijf Pell-Math B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kazernelaan 15b2, B-3530 Houthalen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pell-Math B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pell-Math B.V.B.A. is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pell-Math B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pell-Math B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Pell-Math B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pell-Math B.V.B.A. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Pell-Math B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04427459716. The company Pell-Math B.V.B.A. is located at the address: Kazernelaan 15b2, B-3530 Houthalen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pell-Math B.V.B.A. were not found.
The main activity of Pell-Math B.V.B.A. is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pell-Math B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Pell-Math B.V.B.A., open positions, location of Pell-Math B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pell-Math B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pell-Math B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pell-Math B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pell-Math B.V.B.A., employees, financial statistics.