F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning
Private companiesMiscellaneous Repair Services • F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning

Contactgegevens F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning

Regio (region): Lichtervelde, België

Adres (address): Hazelstraat 10B,8810, België

Telefoon (phone): 051 72 53 01 051 72 53 01

Fax (fax): 051 63 76 43 051 63 76 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning
Products information F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning

BTW identificatienummer (tax): BE09682769775
Ondernemingsnummer: 3097290039
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning
(Get full report from official database of BE for F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning
Addition kinds of activities for F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning

20840202. Brandewijngeesten | Brandy spirits
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
36940000. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances

Werken bij F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning in sociale netwerken
Look for responds of F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning. Laat een reactie achter voor F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning. F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning. Leave a respond for F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning. F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning op de google maps. Adres en contacten F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning
Location of F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning on the google maps. Address and contacts of F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning

Andere gerelateerde bedrijven als come F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning: NEUTEN BVBA | Accu Viks BVBA | GIJBELS TRAVAUX DE RENOVATION | Porebska Agnieszka | KG Software Productions

Other related companies as F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning: NEUTEN BVBA | Accu Viks BVBA | GIJBELS TRAVAUX DE RENOVATION | Porebska Agnieszka | KG Software Productions

F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Lichtervelde, België. De volledige naam van het bedrijf is F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09682769775. Het bedrijf F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning bevindt zich op het adres: Hazelstraat 10B,8810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, openstaande posities, locatie van F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning is a company, that was registered 2000 in Lichtervelde region, Belgium. Full name of company is F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, company assigned to the tax number BE09682769775. The company F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning is located at the address: Hazelstraat 10B,8810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning were not found.
The main activity of F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning is not available. You also can look at reviews of F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, open positions, location of F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, Lichtervelde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, Lichtervelde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.M.E. Elektriciteit Koeltechniek & Airconditioning, employees, financial statistics.