Oscar Daffe S.A.

Contactgegevens Oscar Daffe S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oscar Daffe S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oscar Daffe S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Robert Ledecq 14, B-1440 Wauthier-Braine, België

Telefoon (phone): (02) 3669029 (02) 3669029

Fax (fax): (02) 3662327 (02) 3662327

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oscar Daffe S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oscar Daffe S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oscar Daffe S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oscar Daffe S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oscar Daffe S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oscar Daffe S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oscar Daffe S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oscar Daffe S.A.
Products information Oscar Daffe S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09135650634
Ondernemingsnummer: 9150756835
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Oscar Daffe S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oscar Daffe S.A.
(Get full report from official database of BE for Oscar Daffe S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oscar Daffe S.A.
Addition kinds of activities for Oscar Daffe S.A.

344304. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
23350100. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
35410105. Boorpersen | Drill presses
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths
63110103. Broederlijke beschermende verenigingen | Fraternal protective associations

Werken bij Oscar Daffe S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oscar Daffe S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oscar Daffe S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oscar Daffe S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van Oscar Daffe S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Oscar Daffe S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oscar Daffe S.A.. Laat een reactie achter voor Oscar Daffe S.A.. Oscar Daffe S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oscar Daffe S.A.. Leave a respond for Oscar Daffe S.A.. Oscar Daffe S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oscar Daffe S.A. op de google maps. Adres en contacten Oscar Daffe S.A.
Location of Oscar Daffe S.A. on the google maps. Address and contacts of Oscar Daffe S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Oscar Daffe S.A. Oscar Daffe S.A.: T & D Event Company BVBA | GODFRIND GARAGE SPRL | P DE GREEF MEDAILLES SPRL | ENTREPRISE LEBEL | LHSL vzw

Other related companies as Oscar Daffe S.A.: T & D Event Company BVBA | GODFRIND GARAGE SPRL | P DE GREEF MEDAILLES SPRL | ENTREPRISE LEBEL | LHSL vzw

Oscar Daffe S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Oscar Daffe S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09135650634. Het bedrijf Oscar Daffe S.A. bevindt zich op het adres: Rue Robert Ledecq 14, B-1440 Wauthier-Braine. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 238,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Oscar Daffe S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oscar Daffe S.A. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oscar Daffe S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oscar Daffe S.A., openstaande posities, locatie van Oscar Daffe S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oscar Daffe S.A. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Oscar Daffe S.A., company assigned to the tax number BE09135650634. The company Oscar Daffe S.A. is located at the address: Rue Robert Ledecq 14, B-1440 Wauthier-Braine. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 238,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Oscar Daffe S.A. were not found.
The main activity of Oscar Daffe S.A. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Oscar Daffe S.A. is not available. You also can look at reviews of Oscar Daffe S.A., open positions, location of Oscar Daffe S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oscar Daffe S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oscar Daffe S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oscar Daffe S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oscar Daffe S.A., employees, financial statistics.