Orthomejor International B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Orthomejor International B.V.B.A.
Private companiesFood and Kindred Products • Orthomejor International B.V.B.A.

Contactgegevens Orthomejor International B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orthomejor International B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orthomejor International B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg 46, B-3980 Tessenderlo, België

Telefoon (phone): (013) 663720 (013) 663720

Fax (fax): (013) 671586 (013) 671586

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orthomejor International B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orthomejor International B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orthomejor International B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orthomejor International B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orthomejor International B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orthomejor International B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orthomejor International B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orthomejor International B.V.B.A.
Products information Orthomejor International B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03991851806
Ondernemingsnummer: 7689575195
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Orthomejor International B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orthomejor International B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Orthomejor International B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orthomejor International B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Orthomejor International B.V.B.A.

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
871300. Surveying services | Surveying services
26119901. Pulp gemaakt van lompen, bagassse, hennep of andere vezelbasis | Pulp made from rags, bagassse, hemp, or other fiber base
34460600. Sierwerk | Ornamental metalwork
35239902. Liften, boerderij | Elevators, farm
96210200. Licentiebureaus | Licensing agencies

Werken bij Orthomejor International B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orthomejor International B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orthomejor International B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orthomejor International B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Orthomejor International B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Orthomejor International B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orthomejor International B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Orthomejor International B.V.B.A.. Orthomejor International B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orthomejor International B.V.B.A.. Leave a respond for Orthomejor International B.V.B.A.. Orthomejor International B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orthomejor International B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Orthomejor International B.V.B.A.
Location of Orthomejor International B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Orthomejor International B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Orthomejor International B.V.B.A. Orthomejor International B.V.B.A.: Genius ICT Services | Procom BVBA | Helimo | Duinenzicht NV | ASCO/Joucomatic Benelux N.V.

Other related companies as Orthomejor International B.V.B.A.: Genius ICT Services | Procom BVBA | Helimo | Duinenzicht NV | ASCO/Joucomatic Benelux N.V.

Orthomejor International B.V.B.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Orthomejor International B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03991851806. Het bedrijf Orthomejor International B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Industrieweg 46, B-3980 Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 716,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Orthomejor International B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orthomejor International B.V.B.A. is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orthomejor International B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orthomejor International B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Orthomejor International B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orthomejor International B.V.B.A. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Orthomejor International B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03991851806. The company Orthomejor International B.V.B.A. is located at the address: Industrieweg 46, B-3980 Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 716,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Orthomejor International B.V.B.A. were not found.
The main activity of Orthomejor International B.V.B.A. is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Orthomejor International B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Orthomejor International B.V.B.A., open positions, location of Orthomejor International B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orthomejor International B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orthomejor International B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orthomejor International B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orthomejor International B.V.B.A., employees, financial statistics.