Procom BVBA

Contactgegevens Procom BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Procom BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Procom BVBA

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Hasseltweg 497,3600, België

Telefoon (phone): 011 85 92 70 011 85 92 70

Fax (fax): 011 85 92 71 011 85 92 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Procom BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Procom BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Procom BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Procom BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Procom BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Procom BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Procom BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Procom BVBA
Products information Procom BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09551483154
Ondernemingsnummer: 2634216308
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Procom BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Procom BVBA
(Get full report from official database of BE for Procom BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Procom BVBA
Addition kinds of activities for Procom BVBA

278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
369299. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
50630104. Transformers, elektrisch | Transformers, electric
50840302. Papier productie machines | Paper manufacturing machinery
58130101. Bar (drinkplaatsen) | Bar (drinking places)

Werken bij Procom BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Procom BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Procom BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Procom BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

Zoek naar antwoorden van Procom BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Procom BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Procom BVBA. Laat een reactie achter voor Procom BVBA. Procom BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Procom BVBA. Leave a respond for Procom BVBA. Procom BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Procom BVBA op de google maps. Adres en contacten Procom BVBA
Location of Procom BVBA on the google maps. Address and contacts of Procom BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Procom BVBA Procom BVBA: Declercq Ets SPRL | Il Fiorelino | Cleaning Masters NV | MISSINNE VERZEKERINGSKANT NV | Next-In sa

Other related companies as Procom BVBA: Declercq Ets SPRL | Il Fiorelino | Cleaning Masters NV | MISSINNE VERZEKERINGSKANT NV | Next-In sa

Procom BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Procom BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09551483154. Het bedrijf Procom BVBA bevindt zich op het adres: Hasseltweg 497,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Procom BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Procom BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Procom BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Procom BVBA, openstaande posities, locatie van Procom BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Procom BVBA is a company, that was registered 2008 in Genk region, Belgium. Full name of company is Procom BVBA, company assigned to the tax number BE09551483154. The company Procom BVBA is located at the address: Hasseltweg 497,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Procom BVBA were not found.
The main activity of Procom BVBA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Procom BVBA is not available. You also can look at reviews of Procom BVBA, open positions, location of Procom BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Procom BVBA, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Procom BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Procom BVBA, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Procom BVBA, employees, financial statistics.