Orcon N.V.

Contactgegevens Orcon N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orcon N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orcon N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kontichsesteenweg 52, B-2630 Aartselaar, België

Telefoon (phone): (03) 4512424 (03) 4512424

Fax (fax): (03) 4512412 (03) 4512412

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orcon N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orcon N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orcon N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orcon N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orcon N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orcon N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orcon N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orcon N.V.
Products information Orcon N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01908294677
Ondernemingsnummer: 9453430175
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Orcon N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orcon N.V.
(Get full report from official database of BE for Orcon N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orcon N.V.
Addition kinds of activities for Orcon N.V.

508501. Commerciële containers | Commercial containers
22990304. Garen, metaal-, keramische of papiervezels | Yarn, metallic, ceramic, or paper fibers
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
35230117. pootmachines | Transplanters
35550601. Collating machines voor drukwerk en boekbinding | Collating machines for printing and bookbinding
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
36510104. Klokradio's | Clock radios
73590802. Live plant verhuur | Live plant rental

Werken bij Orcon N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orcon N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orcon N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orcon N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Muren zetten door draagelementen te metselen - Mortel, vulmiddel, etc. klaarmaken en aanbrengen - Isolatiemateriaal plaatsen - Afbraakwerkzaamheden uitvoeren - Prefabelementen plaatsen en vastzetten - Openingen maken in bestaand metselwerk

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Orcon N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Orcon N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orcon N.V.. Laat een reactie achter voor Orcon N.V.. Orcon N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orcon N.V.. Leave a respond for Orcon N.V.. Orcon N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orcon N.V. op de google maps. Adres en contacten Orcon N.V.
Location of Orcon N.V. on the google maps. Address and contacts of Orcon N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Orcon N.V. Orcon N.V.: PVL-SOUND BVBA | Publi Belgium Europe NV | LAAF PRODUITS NV | PAPANASTASSIOU, ALEXANDER | Stijn Puttemans

Other related companies as Orcon N.V.: PVL-SOUND BVBA | Publi Belgium Europe NV | LAAF PRODUITS NV | PAPANASTASSIOU, ALEXANDER | Stijn Puttemans

Orcon N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Orcon N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01908294677. Het bedrijf Orcon N.V. bevindt zich op het adres: Kontichsesteenweg 52, B-2630 Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Orcon N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orcon N.V. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orcon N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orcon N.V., openstaande posities, locatie van Orcon N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orcon N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Orcon N.V., company assigned to the tax number BE01908294677. The company Orcon N.V. is located at the address: Kontichsesteenweg 52, B-2630 Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Orcon N.V. were not found.
The main activity of Orcon N.V. is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Orcon N.V. is not available. You also can look at reviews of Orcon N.V., open positions, location of Orcon N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orcon N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orcon N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orcon N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orcon N.V., employees, financial statistics.