Novatio Belgium N.V.

Contactgegevens Novatio Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Novatio Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Novatio Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrielaan 3a, B-2250 Olen, België

Telefoon (phone): (014) 257640 (014) 257640

Fax (fax): (014) 220266 (014) 220266

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Novatio Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Novatio Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Novatio Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Novatio Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Novatio Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Novatio Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Novatio Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Novatio Belgium N.V.
Products information Novatio Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06586273193
Ondernemingsnummer: 2116760253
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Novatio Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Novatio Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Novatio Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Novatio Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Novatio Belgium N.V.

208200. Malt dranken | Malt beverages
336501. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
01759900. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
32550202. Smeltpotten, glashuis: klei | Melting pots, glasshouse: clay
36790200. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel

Werken bij Novatio Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Novatio Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Novatio Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Novatio Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van Novatio Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Novatio Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Novatio Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Novatio Belgium N.V.. Novatio Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Novatio Belgium N.V.. Leave a respond for Novatio Belgium N.V.. Novatio Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Novatio Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Novatio Belgium N.V.
Location of Novatio Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Novatio Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Novatio Belgium N.V. Novatio Belgium N.V.: ALLBIZ BVBA | A.D.C. Oudaert | GRUNDIG-ANYS | Luc Ansoms | Vivaldi's sprl

Other related companies as Novatio Belgium N.V.: ALLBIZ BVBA | A.D.C. Oudaert | GRUNDIG-ANYS | Luc Ansoms | Vivaldi's sprl

Novatio Belgium N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Novatio Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06586273193. Het bedrijf Novatio Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Industrielaan 3a, B-2250 Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Novatio Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Novatio Belgium N.V. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Novatio Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Novatio Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Novatio Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Novatio Belgium N.V. is a company, that was registered 1997 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Novatio Belgium N.V., company assigned to the tax number BE06586273193. The company Novatio Belgium N.V. is located at the address: Industrielaan 3a, B-2250 Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Novatio Belgium N.V. were not found.
The main activity of Novatio Belgium N.V. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Novatio Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Novatio Belgium N.V., open positions, location of Novatio Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Novatio Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Novatio Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Novatio Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Novatio Belgium N.V., employees, financial statistics.