A.D.C. Oudaert

Contactgegevens A.D.C. Oudaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.C. Oudaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.C. Oudaert

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Raymond Vander Bruggenlaan 34-36,1070, België

Telefoon (phone): 02 521 42 43; 02 522 06 78 02 521 42 43; 02 522 06 78

Fax (fax): 02 520 12 07 02 520 12 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.C. Oudaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.C. Oudaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.C. Oudaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.C. Oudaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.C. Oudaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.C. Oudaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.C. Oudaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.C. Oudaert
Products information A.D.C. Oudaert

BTW identificatienummer (tax): BE04148132324
Ondernemingsnummer: 2309844970
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 596,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.D.C. Oudaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.C. Oudaert
(Get full report from official database of BE for A.D.C. Oudaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.C. Oudaert
Addition kinds of activities for A.D.C. Oudaert

308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
28999944. Natriumchloride, geraffineerd | Sodium chloride, refined
34330103. Gasbrander, huishoudelijk | Gas burners, domestic
36430303. Contacten, elektrisch | Contacts, electrical
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
76999906. Reparatie van kunststoffen | Plastics products repair

Werken bij A.D.C. Oudaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.C. Oudaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.C. Oudaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.C. Oudaert. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van A.D.C. Oudaert in sociale netwerken
Look for responds of A.D.C. Oudaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.C. Oudaert. Laat een reactie achter voor A.D.C. Oudaert. A.D.C. Oudaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.C. Oudaert. Leave a respond for A.D.C. Oudaert. A.D.C. Oudaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.C. Oudaert op de google maps. Adres en contacten A.D.C. Oudaert
Location of A.D.C. Oudaert on the google maps. Address and contacts of A.D.C. Oudaert

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.C. Oudaert A.D.C. Oudaert: Autorijscholen G.A. BVBA | Plastidor SPRL | ZIGEUNERTRIO KALINKA | Tuin- en Verandacomfort BVBA | Balcke - Burr S.A.

Other related companies as A.D.C. Oudaert: Autorijscholen G.A. BVBA | Plastidor SPRL | ZIGEUNERTRIO KALINKA | Tuin- en Verandacomfort BVBA | Balcke - Burr S.A.

A.D.C. Oudaert is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.C. Oudaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04148132324. Het bedrijf A.D.C. Oudaert bevindt zich op het adres: Raymond Vander Bruggenlaan 34-36,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 596,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.D.C. Oudaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.C. Oudaert is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.C. Oudaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.C. Oudaert, openstaande posities, locatie van A.D.C. Oudaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.C. Oudaert is a company, that was registered 1986 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is A.D.C. Oudaert, company assigned to the tax number BE04148132324. The company A.D.C. Oudaert is located at the address: Raymond Vander Bruggenlaan 34-36,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 596,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.D.C. Oudaert were not found.
The main activity of A.D.C. Oudaert is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.C. Oudaert is not available. You also can look at reviews of A.D.C. Oudaert, open positions, location of A.D.C. Oudaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.C. Oudaert, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.C. Oudaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.C. Oudaert, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.C. Oudaert, employees, financial statistics.