Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.

Contactgegevens Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Metropoolstraat 28-29, B-2900 Schoten, België

Telefoon (phone): (03) 6403550 (03) 6403550

Fax (fax): (03) 6452016 (03) 6452016

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.
Products information Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02314788818
Ondernemingsnummer: 7196838378
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.
(Get full report from official database of BE for Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.
Addition kinds of activities for Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.

281905. aluinen | Alums
334101. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
07619901. Bemanningsleden, boerenarbeid: aanbestedende diensten | Crew leaders, farm labor: contracting services
30690311. Natte pakken, rubber | Wet suits, rubber
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services

Werken bij Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.. Laat een reactie achter voor Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.. Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.. Leave a respond for Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.. Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. op de google maps. Adres en contacten Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.
Location of Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. on the google maps. Address and contacts of Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.: Van De Kerckhove NV | Network & Franchise Consult | HEGRO BELGIUM NV | PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA | Patricia Rommelaere

Other related companies as Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V.: Van De Kerckhove NV | Network & Franchise Consult | HEGRO BELGIUM NV | PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA | Patricia Rommelaere

Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02314788818. Het bedrijf Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. bevindt zich op het adres: Metropoolstraat 28-29, B-2900 Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., openstaande posities, locatie van Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., company assigned to the tax number BE02314788818. The company Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. is located at the address: Metropoolstraat 28-29, B-2900 Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. were not found.
The main activity of Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. is not available. You also can look at reviews of Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., open positions, location of Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Naturel Granen Gebroeders De Scheemaecker N.V., employees, financial statistics.