Mundial Decor International N.V.

Contactgegevens Mundial Decor International N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mundial Decor International N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mundial Decor International N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Atealaan 1, B-2270 Herenthout, België

Telefoon (phone): (014) 231023 (014) 231023

Fax (fax): (014) 231041 (014) 231041

E-Mail: [email protected] [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mundial Decor International N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mundial Decor International N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mundial Decor International N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mundial Decor International N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mundial Decor International N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mundial Decor International N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mundial Decor International N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mundial Decor International N.V.
Products information Mundial Decor International N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02908874511
Ondernemingsnummer: 5394805908
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Mundial Decor International N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mundial Decor International N.V.
(Get full report from official database of BE for Mundial Decor International N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mundial Decor International N.V.
Addition kinds of activities for Mundial Decor International N.V.

262104. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
283407. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
351999. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
24210302. Flitches (fineer voorraad), gemaakt in zagerijen | Flitches (veneer stock), made in sawmills
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
51490304. Hop extract | Hop extract

Werken bij Mundial Decor International N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mundial Decor International N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mundial Decor International N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mundial Decor International N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Carwash (m/v) (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Poetsen van wagens Meehelpen in de carwash Wagens verplaatsen

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

Zoek naar antwoorden van Mundial Decor International N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Mundial Decor International N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mundial Decor International N.V.. Laat een reactie achter voor Mundial Decor International N.V.. Mundial Decor International N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mundial Decor International N.V.. Leave a respond for Mundial Decor International N.V.. Mundial Decor International N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mundial Decor International N.V. op de google maps. Adres en contacten Mundial Decor International N.V.
Location of Mundial Decor International N.V. on the google maps. Address and contacts of Mundial Decor International N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Mundial Decor International N.V. Mundial Decor International N.V.: Visé Musique SPRL | Fulltec SA | B & C Belgium NV | Scheerens B.V.B.A. | I.M.E. Consulting CV

Other related companies as Mundial Decor International N.V.: Visé Musique SPRL | Fulltec SA | B & C Belgium NV | Scheerens B.V.B.A. | I.M.E. Consulting CV

Mundial Decor International N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Mundial Decor International N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908874511. Het bedrijf Mundial Decor International N.V. bevindt zich op het adres: Atealaan 1, B-2270 Herenthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Mundial Decor International N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mundial Decor International N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mundial Decor International N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mundial Decor International N.V., openstaande posities, locatie van Mundial Decor International N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected] [email protected]

Mundial Decor International N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Mundial Decor International N.V., company assigned to the tax number BE02908874511. The company Mundial Decor International N.V. is located at the address: Atealaan 1, B-2270 Herenthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Mundial Decor International N.V. were not found.
The main activity of Mundial Decor International N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mundial Decor International N.V. is not available. You also can look at reviews of Mundial Decor International N.V., open positions, location of Mundial Decor International N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected] [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mundial Decor International N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mundial Decor International N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mundial Decor International N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mundial Decor International N.V., employees, financial statistics.