Scheerens B.V.B.A.

Contactgegevens Scheerens B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scheerens B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scheerens B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Stationstraat 51, B-8700 Tielt, België

Telefoon (phone): (051) 400720 (051) 400720

Fax (fax): (051) 405393 (051) 405393

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scheerens B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scheerens B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scheerens B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scheerens B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scheerens B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scheerens B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scheerens B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scheerens B.V.B.A.
Products information Scheerens B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09316101074
Ondernemingsnummer: 2274688720
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Scheerens B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scheerens B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Scheerens B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scheerens B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Scheerens B.V.B.A.

3593. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
34990301. Ladder assemblies, combinatie werkstand: metaal | Ladder assemblies, combination workstand: metal
35890200. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
76991103. Slotenmakerij | Locksmith shop

Werken bij Scheerens B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scheerens B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scheerens B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scheerens B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van Scheerens B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Scheerens B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scheerens B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Scheerens B.V.B.A.. Scheerens B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scheerens B.V.B.A.. Leave a respond for Scheerens B.V.B.A.. Scheerens B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scheerens B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Scheerens B.V.B.A.
Location of Scheerens B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Scheerens B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Scheerens B.V.B.A. Scheerens B.V.B.A.: De Bruycker O | Baudet International SA | Hendriks Taxi NV | Letot Deparadis SPRL | Ian's Corner B.V.B.A

Other related companies as Scheerens B.V.B.A.: De Bruycker O | Baudet International SA | Hendriks Taxi NV | Letot Deparadis SPRL | Ian's Corner B.V.B.A

Scheerens B.V.B.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Scheerens B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09316101074. Het bedrijf Scheerens B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Stationstraat 51, B-8700 Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Scheerens B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scheerens B.V.B.A. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scheerens B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scheerens B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Scheerens B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scheerens B.V.B.A. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Scheerens B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09316101074. The company Scheerens B.V.B.A. is located at the address: Stationstraat 51, B-8700 Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Scheerens B.V.B.A. were not found.
The main activity of Scheerens B.V.B.A. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Scheerens B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Scheerens B.V.B.A., open positions, location of Scheerens B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scheerens B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scheerens B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scheerens B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scheerens B.V.B.A., employees, financial statistics.