Lock-Tile Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Lock-Tile Belgium N.V.
Private companiesAgricultural Production - Crops • Lock-Tile Belgium N.V.

Contactgegevens Lock-Tile Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lock-Tile Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lock-Tile Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vaartkant Links 43, B-2960 Sint-Lenaarts, België

Telefoon (phone): (03) 6332323 (03) 6332323

Fax (fax): (03) 6330505 (03) 6330505

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lock-Tile Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lock-Tile Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lock-Tile Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lock-Tile Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lock-Tile Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lock-Tile Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lock-Tile Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lock-Tile Belgium N.V.
Products information Lock-Tile Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01487243652
Ondernemingsnummer: 7497589111
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lock-Tile Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lock-Tile Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Lock-Tile Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lock-Tile Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Lock-Tile Belgium N.V.

282299. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
22110105. Muslin, katoen | Muslin, cotton
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
52110301. Energiebesparende producten | Energy conservation products
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered
73599902. Verhuur van gazon en tuin apparatuur | Lawn and garden equipment rental
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop

Werken bij Lock-Tile Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lock-Tile Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lock-Tile Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lock-Tile Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Lock-Tile Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Lock-Tile Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lock-Tile Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Lock-Tile Belgium N.V.. Lock-Tile Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lock-Tile Belgium N.V.. Leave a respond for Lock-Tile Belgium N.V.. Lock-Tile Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lock-Tile Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Lock-Tile Belgium N.V.
Location of Lock-Tile Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Lock-Tile Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lock-Tile Belgium N.V. Lock-Tile Belgium N.V.: Loix Bouwbedrijf NV | CEULEMANS TONY BVBA | Electromagnétique Charles Guilleaume SPRL | Cred'Hypo BVBA | Annick Hermans

Other related companies as Lock-Tile Belgium N.V.: Loix Bouwbedrijf NV | CEULEMANS TONY BVBA | Electromagnétique Charles Guilleaume SPRL | Cred'Hypo BVBA | Annick Hermans

Lock-Tile Belgium N.V. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Lock-Tile Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487243652. Het bedrijf Lock-Tile Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Vaartkant Links 43, B-2960 Sint-Lenaarts. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lock-Tile Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lock-Tile Belgium N.V. is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lock-Tile Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lock-Tile Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Lock-Tile Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lock-Tile Belgium N.V. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Lock-Tile Belgium N.V., company assigned to the tax number BE01487243652. The company Lock-Tile Belgium N.V. is located at the address: Vaartkant Links 43, B-2960 Sint-Lenaarts. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lock-Tile Belgium N.V. were not found.
The main activity of Lock-Tile Belgium N.V. is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lock-Tile Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Lock-Tile Belgium N.V., open positions, location of Lock-Tile Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lock-Tile Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lock-Tile Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lock-Tile Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lock-Tile Belgium N.V., employees, financial statistics.