Loix Bouwbedrijf NV

Contactgegevens Loix Bouwbedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loix Bouwbedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loix Bouwbedrijf NV

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Prinsenweg 3,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 21 03; 012 39 86 50; 0800 944 12 012 23 21 03; 012 39 86 50; 0800 944 12

Fax (fax): 012 23 23 08 012 23 23 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loix Bouwbedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loix Bouwbedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loix Bouwbedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loix Bouwbedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loix Bouwbedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loix Bouwbedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loix Bouwbedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loix Bouwbedrijf NV
Products information Loix Bouwbedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE04602966308
Ondernemingsnummer: 6060577392
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Loix Bouwbedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loix Bouwbedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Loix Bouwbedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loix Bouwbedrijf NV
Addition kinds of activities for Loix Bouwbedrijf NV

478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
23219900. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
36210115. Voorgerechten, voor motoren | Starters, for motors

Werken bij Loix Bouwbedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loix Bouwbedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loix Bouwbedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loix Bouwbedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Loix Bouwbedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Loix Bouwbedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loix Bouwbedrijf NV. Laat een reactie achter voor Loix Bouwbedrijf NV. Loix Bouwbedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loix Bouwbedrijf NV. Leave a respond for Loix Bouwbedrijf NV. Loix Bouwbedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loix Bouwbedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Loix Bouwbedrijf NV
Location of Loix Bouwbedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Loix Bouwbedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Loix Bouwbedrijf NV Loix Bouwbedrijf NV: DÉ-BOUW | Elec Center Heynen | AUTOHANDEL GEENEN BVBA | Renold Continental Limited | K & E Trucking BVBA

Other related companies as Loix Bouwbedrijf NV: DÉ-BOUW | Elec Center Heynen | AUTOHANDEL GEENEN BVBA | Renold Continental Limited | K & E Trucking BVBA

Loix Bouwbedrijf NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Loix Bouwbedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04602966308. Het bedrijf Loix Bouwbedrijf NV bevindt zich op het adres: Prinsenweg 3,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Loix Bouwbedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Loix Bouwbedrijf NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loix Bouwbedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loix Bouwbedrijf NV, openstaande posities, locatie van Loix Bouwbedrijf NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Loix Bouwbedrijf NV is a company, that was registered 2000 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is Loix Bouwbedrijf NV, company assigned to the tax number BE04602966308. The company Loix Bouwbedrijf NV is located at the address: Prinsenweg 3,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Loix Bouwbedrijf NV were not found.
The main activity of Loix Bouwbedrijf NV is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Loix Bouwbedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Loix Bouwbedrijf NV, open positions, location of Loix Bouwbedrijf NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loix Bouwbedrijf NV, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loix Bouwbedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loix Bouwbedrijf NV, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loix Bouwbedrijf NV, employees, financial statistics.