Liège Arms S.C.R.L.

Contactgegevens Liège Arms S.C.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liège Arms S.C.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liège Arms S.C.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Bellenay 111, B-4040 Herstal, België

Telefoon (phone): (04) 2489054 (04) 2489054

Fax (fax): (04) 2489072 (04) 2489072

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liège Arms S.C.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liège Arms S.C.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liège Arms S.C.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liège Arms S.C.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liège Arms S.C.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liège Arms S.C.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liège Arms S.C.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liège Arms S.C.R.L.
Products information Liège Arms S.C.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01624023437
Ondernemingsnummer: 5984222412
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Liège Arms S.C.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liège Arms S.C.R.L.
(Get full report from official database of BE for Liège Arms S.C.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liège Arms S.C.R.L.
Addition kinds of activities for Liège Arms S.C.R.L.

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
02729901. Burro boerderij | Burro farm
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
30110105. Industriële binnenbuizen | Industrial inner tubes
32990408. Statuair: gips, klei, papier mache, metaal, enz. | Statuary: gypsum, clay, papier mache, metal, etc.
50840105. Machines voor de productie van zuivelproducten, nec | Dairy products manufacturing machinery, nec
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
59129900. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij Liège Arms S.C.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liège Arms S.C.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liège Arms S.C.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liège Arms S.C.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Liège Arms S.C.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Liège Arms S.C.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liège Arms S.C.R.L.. Laat een reactie achter voor Liège Arms S.C.R.L.. Liège Arms S.C.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liège Arms S.C.R.L.. Leave a respond for Liège Arms S.C.R.L.. Liège Arms S.C.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liège Arms S.C.R.L. op de google maps. Adres en contacten Liège Arms S.C.R.L.
Location of Liège Arms S.C.R.L. on the google maps. Address and contacts of Liège Arms S.C.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Liège Arms S.C.R.L. Liège Arms S.C.R.L.: CITROEN GARAGE BENELUX | Van Renterghem & Co NV | Centrale Verwarming Hooyberghs N.V. | Desmet-Barbe-Modulon N.V. | Van Hoof B.V.B.A.

Other related companies as Liège Arms S.C.R.L.: CITROEN GARAGE BENELUX | Van Renterghem & Co NV | Centrale Verwarming Hooyberghs N.V. | Desmet-Barbe-Modulon N.V. | Van Hoof B.V.B.A.

Liège Arms S.C.R.L. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Liège Arms S.C.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01624023437. Het bedrijf Liège Arms S.C.R.L. bevindt zich op het adres: Rue du Bellenay 111, B-4040 Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Liège Arms S.C.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liège Arms S.C.R.L. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liège Arms S.C.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liège Arms S.C.R.L., openstaande posities, locatie van Liège Arms S.C.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Liège Arms S.C.R.L. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Liège Arms S.C.R.L., company assigned to the tax number BE01624023437. The company Liège Arms S.C.R.L. is located at the address: Rue du Bellenay 111, B-4040 Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Liège Arms S.C.R.L. were not found.
The main activity of Liège Arms S.C.R.L. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Liège Arms S.C.R.L. is not available. You also can look at reviews of Liège Arms S.C.R.L., open positions, location of Liège Arms S.C.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liège Arms S.C.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liège Arms S.C.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liège Arms S.C.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liège Arms S.C.R.L., employees, financial statistics.