Desmet-Barbe-Modulon N.V.

Contactgegevens Desmet-Barbe-Modulon N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desmet-Barbe-Modulon N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desmet-Barbe-Modulon N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Tombroekstraat 22, B-8510 Rollegem, België

Telefoon (phone): (056) 215311 (056) 215311

Fax (fax): (056) 200358 (056) 200358

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desmet-Barbe-Modulon N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desmet-Barbe-Modulon N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desmet-Barbe-Modulon N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desmet-Barbe-Modulon N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desmet-Barbe-Modulon N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desmet-Barbe-Modulon N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desmet-Barbe-Modulon N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desmet-Barbe-Modulon N.V.
Products information Desmet-Barbe-Modulon N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08868408203
Ondernemingsnummer: 5854583740
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Desmet-Barbe-Modulon N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desmet-Barbe-Modulon N.V.
(Get full report from official database of BE for Desmet-Barbe-Modulon N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desmet-Barbe-Modulon N.V.
Addition kinds of activities for Desmet-Barbe-Modulon N.V.

762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products
51980104. lakken | Lacquers
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
80499901. acupuncteur | Acupuncturist

Werken bij Desmet-Barbe-Modulon N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desmet-Barbe-Modulon N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desmet-Barbe-Modulon N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desmet-Barbe-Modulon N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Desmet-Barbe-Modulon N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Desmet-Barbe-Modulon N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desmet-Barbe-Modulon N.V.. Laat een reactie achter voor Desmet-Barbe-Modulon N.V.. Desmet-Barbe-Modulon N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desmet-Barbe-Modulon N.V.. Leave a respond for Desmet-Barbe-Modulon N.V.. Desmet-Barbe-Modulon N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desmet-Barbe-Modulon N.V. op de google maps. Adres en contacten Desmet-Barbe-Modulon N.V.
Location of Desmet-Barbe-Modulon N.V. on the google maps. Address and contacts of Desmet-Barbe-Modulon N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Desmet-Barbe-Modulon N.V. Desmet-Barbe-Modulon N.V.: Aqua Tropic Center | EBLO SEATING BVBA | Vision Control Application SA | CHALCEDONE | Affinerie de la Meuse S.A.

Other related companies as Desmet-Barbe-Modulon N.V.: Aqua Tropic Center | EBLO SEATING BVBA | Vision Control Application SA | CHALCEDONE | Affinerie de la Meuse S.A.

Desmet-Barbe-Modulon N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Desmet-Barbe-Modulon N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868408203. Het bedrijf Desmet-Barbe-Modulon N.V. bevindt zich op het adres: Tombroekstraat 22, B-8510 Rollegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Desmet-Barbe-Modulon N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desmet-Barbe-Modulon N.V. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desmet-Barbe-Modulon N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desmet-Barbe-Modulon N.V., openstaande posities, locatie van Desmet-Barbe-Modulon N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Desmet-Barbe-Modulon N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Desmet-Barbe-Modulon N.V., company assigned to the tax number BE08868408203. The company Desmet-Barbe-Modulon N.V. is located at the address: Tombroekstraat 22, B-8510 Rollegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Desmet-Barbe-Modulon N.V. were not found.
The main activity of Desmet-Barbe-Modulon N.V. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Desmet-Barbe-Modulon N.V. is not available. You also can look at reviews of Desmet-Barbe-Modulon N.V., open positions, location of Desmet-Barbe-Modulon N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desmet-Barbe-Modulon N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desmet-Barbe-Modulon N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desmet-Barbe-Modulon N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desmet-Barbe-Modulon N.V., employees, financial statistics.