Lesaffre Imprimérie S.A.

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Lesaffre Imprimérie S.A.

Contactgegevens Lesaffre Imprimérie S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lesaffre Imprimérie S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lesaffre Imprimérie S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Follet 2, B-7540 Kain, België

Telefoon (phone): (069) 888777 (069) 888777

Fax (fax): (069) 222270 (069) 222270

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lesaffre Imprimérie S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lesaffre Imprimérie S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lesaffre Imprimérie S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lesaffre Imprimérie S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lesaffre Imprimérie S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lesaffre Imprimérie S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lesaffre Imprimérie S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lesaffre Imprimérie S.A.
Products information Lesaffre Imprimérie S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03058288574
Ondernemingsnummer: 9235626220
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lesaffre Imprimérie S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lesaffre Imprimérie S.A.
(Get full report from official database of BE for Lesaffre Imprimérie S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lesaffre Imprimérie S.A.
Addition kinds of activities for Lesaffre Imprimérie S.A.

3482. Wapenmunitie | Small arms ammunition
236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
23899905. Garters | Garters
28239906. Viscose vezels, banden, strips en garen | Viscose fibers, bands, strips, and yarn
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp
57190108. Atypische | Metalware

Werken bij Lesaffre Imprimérie S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lesaffre Imprimérie S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lesaffre Imprimérie S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lesaffre Imprimérie S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van Lesaffre Imprimérie S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Lesaffre Imprimérie S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lesaffre Imprimérie S.A.. Laat een reactie achter voor Lesaffre Imprimérie S.A.. Lesaffre Imprimérie S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lesaffre Imprimérie S.A.. Leave a respond for Lesaffre Imprimérie S.A.. Lesaffre Imprimérie S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lesaffre Imprimérie S.A. op de google maps. Adres en contacten Lesaffre Imprimérie S.A.
Location of Lesaffre Imprimérie S.A. on the google maps. Address and contacts of Lesaffre Imprimérie S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lesaffre Imprimérie S.A. Lesaffre Imprimérie S.A.: BEDRIJVENCENTRUM REGIO KORTRIJK | Van Cleynenbreugel B BVBA | Eti-Machine BVBA | VINCK MARCEL BVBA | Sinvaco

Other related companies as Lesaffre Imprimérie S.A.: BEDRIJVENCENTRUM REGIO KORTRIJK | Van Cleynenbreugel B BVBA | Eti-Machine BVBA | VINCK MARCEL BVBA | Sinvaco

Lesaffre Imprimérie S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Lesaffre Imprimérie S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03058288574. Het bedrijf Lesaffre Imprimérie S.A. bevindt zich op het adres: Rue du Follet 2, B-7540 Kain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lesaffre Imprimérie S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lesaffre Imprimérie S.A. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lesaffre Imprimérie S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lesaffre Imprimérie S.A., openstaande posities, locatie van Lesaffre Imprimérie S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lesaffre Imprimérie S.A. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Lesaffre Imprimérie S.A., company assigned to the tax number BE03058288574. The company Lesaffre Imprimérie S.A. is located at the address: Rue du Follet 2, B-7540 Kain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lesaffre Imprimérie S.A. were not found.
The main activity of Lesaffre Imprimérie S.A. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lesaffre Imprimérie S.A. is not available. You also can look at reviews of Lesaffre Imprimérie S.A., open positions, location of Lesaffre Imprimérie S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lesaffre Imprimérie S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lesaffre Imprimérie S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lesaffre Imprimérie S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lesaffre Imprimérie S.A., employees, financial statistics.