Van Cleynenbreugel B BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Van Cleynenbreugel B BVBA

Contactgegevens Van Cleynenbreugel B BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Cleynenbreugel B BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Cleynenbreugel B BVBA

Regio (region): Holsbeek, België

Adres (address): Leuvensebaan 358,3220, België

Telefoon (phone): 016 44 59 19 016 44 59 19

Fax (fax): 016 44 59 19 016 44 59 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Cleynenbreugel B BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Cleynenbreugel B BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Cleynenbreugel B BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Cleynenbreugel B BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Cleynenbreugel B BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Cleynenbreugel B BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Cleynenbreugel B BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Cleynenbreugel B BVBA
Products information Van Cleynenbreugel B BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01903350830
Ondernemingsnummer: 8532226562
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Cleynenbreugel B BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Cleynenbreugel B BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Cleynenbreugel B BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Cleynenbreugel B BVBA
Addition kinds of activities for Van Cleynenbreugel B BVBA

354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
563202. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
26110300. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply

Werken bij Van Cleynenbreugel B BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Cleynenbreugel B BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Cleynenbreugel B BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Cleynenbreugel B BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Van Cleynenbreugel B BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Cleynenbreugel B BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Cleynenbreugel B BVBA. Laat een reactie achter voor Van Cleynenbreugel B BVBA. Van Cleynenbreugel B BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Cleynenbreugel B BVBA. Leave a respond for Van Cleynenbreugel B BVBA. Van Cleynenbreugel B BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Cleynenbreugel B BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Cleynenbreugel B BVBA
Location of Van Cleynenbreugel B BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Cleynenbreugel B BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Cleynenbreugel B BVBA Van Cleynenbreugel B BVBA: Oben Building Machines NV | S.B.E.I.C. bvba/Van Ackere M | COMBO BVBA | Cantellerie (La) | De Backere Industrial NV

Other related companies as Van Cleynenbreugel B BVBA: Oben Building Machines NV | S.B.E.I.C. bvba/Van Ackere M | COMBO BVBA | Cantellerie (La) | De Backere Industrial NV

Van Cleynenbreugel B BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Holsbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Cleynenbreugel B BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01903350830. Het bedrijf Van Cleynenbreugel B BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensebaan 358,3220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Cleynenbreugel B BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Cleynenbreugel B BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Cleynenbreugel B BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Cleynenbreugel B BVBA, openstaande posities, locatie van Van Cleynenbreugel B BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Cleynenbreugel B BVBA is a company, that was registered 2003 in Holsbeek region, Belgium. Full name of company is Van Cleynenbreugel B BVBA, company assigned to the tax number BE01903350830. The company Van Cleynenbreugel B BVBA is located at the address: Leuvensebaan 358,3220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Cleynenbreugel B BVBA were not found.
The main activity of Van Cleynenbreugel B BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Cleynenbreugel B BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Cleynenbreugel B BVBA, open positions, location of Van Cleynenbreugel B BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Cleynenbreugel B BVBA, Holsbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Cleynenbreugel B BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Cleynenbreugel B BVBA, Holsbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Cleynenbreugel B BVBA, employees, financial statistics.