Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.

Contactgegevens Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Lhoir 97, B-7333 Tertre, België

Telefoon (phone): (065) 643351 (065) 643351

Fax (fax): (065) 643353 (065) 643353

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Ateliers de Tertre A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Ateliers de Tertre A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.
Products information Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01487243652
Ondernemingsnummer: 7497589111
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.

354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
30691502. Gietstukken, rubber | Castings, rubber
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
36440201. Gezichtplaten (bedradingstoestellen) | Face plates (wiring devices)
50460102. mannequins | Mannequins
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized
56329903. Kostuum juwelen | Costume jewelry
72190204. Reweaving textiles (mending service) | Reweaving textiles (mending service)
76290202. Elektrische meetinstrument reparatie en kalibratie | Electrical measuring instrument repair and calibration
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.. Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.. Leave a respond for Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.. Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.
Location of Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.: NOUVEAU GARAGE MAHY SA | Jump Bouncer | Johan Remmery B.V.B.A. | BAGSO Europa - Buero | Pierre Fayt

Other related companies as Les Ateliers de Tertre A.S.B.L.: NOUVEAU GARAGE MAHY SA | Jump Bouncer | Johan Remmery B.V.B.A. | BAGSO Europa - Buero | Pierre Fayt

Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487243652. Het bedrijf Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Rue Lhoir 97, B-7333 Tertre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., company assigned to the tax number BE01487243652. The company Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. is located at the address: Rue Lhoir 97, B-7333 Tertre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. were not found.
The main activity of Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., open positions, location of Les Ateliers de Tertre A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Ateliers de Tertre A.S.B.L., employees, financial statistics.