Leo Burnett Brussels S.A.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Leo Burnett Brussels S.A.
Private companiesAgricultural Services • Leo Burnett Brussels S.A.

Contactgegevens Leo Burnett Brussels S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leo Burnett Brussels S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leo Burnett Brussels S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Place Saint-Lambert 14, B-1200 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 7756540 (02) 7756540

Fax (fax): (02) 7799036 (02) 7799036

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leo Burnett Brussels S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leo Burnett Brussels S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leo Burnett Brussels S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leo Burnett Brussels S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leo Burnett Brussels S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leo Burnett Brussels S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leo Burnett Brussels S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leo Burnett Brussels S.A.
Products information Leo Burnett Brussels S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01241699218
Ondernemingsnummer: 6744476318
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Leo Burnett Brussels S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leo Burnett Brussels S.A.
(Get full report from official database of BE for Leo Burnett Brussels S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leo Burnett Brussels S.A.
Addition kinds of activities for Leo Burnett Brussels S.A.

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
36710208. Gas- of dampbuizen | Gas or vapor tubes
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
52610101. Tuin trekkers en toers | Garden tractors and tillers

Werken bij Leo Burnett Brussels S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leo Burnett Brussels S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leo Burnett Brussels S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leo Burnett Brussels S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van Leo Burnett Brussels S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Leo Burnett Brussels S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leo Burnett Brussels S.A.. Laat een reactie achter voor Leo Burnett Brussels S.A.. Leo Burnett Brussels S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leo Burnett Brussels S.A.. Leave a respond for Leo Burnett Brussels S.A.. Leo Burnett Brussels S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leo Burnett Brussels S.A. op de google maps. Adres en contacten Leo Burnett Brussels S.A.
Location of Leo Burnett Brussels S.A. on the google maps. Address and contacts of Leo Burnett Brussels S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Leo Burnett Brussels S.A. Leo Burnett Brussels S.A.: Forma Coach | S.D.S. Consult BVBA | Gazelle Wasserij BVBA | PICHEL DANIEL | Yannick Houben

Other related companies as Leo Burnett Brussels S.A.: Forma Coach | S.D.S. Consult BVBA | Gazelle Wasserij BVBA | PICHEL DANIEL | Yannick Houben

Leo Burnett Brussels S.A. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Leo Burnett Brussels S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01241699218. Het bedrijf Leo Burnett Brussels S.A. bevindt zich op het adres: Place Saint-Lambert 14, B-1200 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Leo Burnett Brussels S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leo Burnett Brussels S.A. is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leo Burnett Brussels S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leo Burnett Brussels S.A., openstaande posities, locatie van Leo Burnett Brussels S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leo Burnett Brussels S.A. is a company, that was registered 2016 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Leo Burnett Brussels S.A., company assigned to the tax number BE01241699218. The company Leo Burnett Brussels S.A. is located at the address: Place Saint-Lambert 14, B-1200 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Leo Burnett Brussels S.A. were not found.
The main activity of Leo Burnett Brussels S.A. is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leo Burnett Brussels S.A. is not available. You also can look at reviews of Leo Burnett Brussels S.A., open positions, location of Leo Burnett Brussels S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leo Burnett Brussels S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leo Burnett Brussels S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leo Burnett Brussels S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leo Burnett Brussels S.A., employees, financial statistics.