S.D.S. Consult BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • S.D.S. Consult BVBA
Private companiesAgricultural Services • S.D.S. Consult BVBA

Contactgegevens S.D.S. Consult BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.D.S. Consult BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.D.S. Consult BVBA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Dennenlaan 16 Bus 4,1700, België

Telefoon (phone): 02 569 24 56 02 569 24 56

Fax (fax): 02 569 54 36 02 569 54 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.D.S. Consult BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.D.S. Consult BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.D.S. Consult BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.D.S. Consult BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.D.S. Consult BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.D.S. Consult BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.D.S. Consult BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.D.S. Consult BVBA
Products information S.D.S. Consult BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06339080810
Ondernemingsnummer: 1056579589
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in S.D.S. Consult BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.D.S. Consult BVBA
(Get full report from official database of BE for S.D.S. Consult BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.D.S. Consult BVBA
Addition kinds of activities for S.D.S. Consult BVBA

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
09130103. Oester bedden | Oyster beds
14420200. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
79969901. Kiddie park | Kiddie park

Werken bij S.D.S. Consult BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.D.S. Consult BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.D.S. Consult BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.D.S. Consult BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

Zoek naar antwoorden van S.D.S. Consult BVBA in sociale netwerken
Look for responds of S.D.S. Consult BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.D.S. Consult BVBA. Laat een reactie achter voor S.D.S. Consult BVBA. S.D.S. Consult BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.D.S. Consult BVBA. Leave a respond for S.D.S. Consult BVBA. S.D.S. Consult BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.D.S. Consult BVBA op de google maps. Adres en contacten S.D.S. Consult BVBA
Location of S.D.S. Consult BVBA on the google maps. Address and contacts of S.D.S. Consult BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come S.D.S. Consult BVBA S.D.S. Consult BVBA: Plastireliëf NV | Nexans Benelux | Jekatrans NV | Pepco | feriani

Other related companies as S.D.S. Consult BVBA: Plastireliëf NV | Nexans Benelux | Jekatrans NV | Pepco | feriani

S.D.S. Consult BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is S.D.S. Consult BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339080810. Het bedrijf S.D.S. Consult BVBA bevindt zich op het adres: Dennenlaan 16 Bus 4,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 450,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in S.D.S. Consult BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.D.S. Consult BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.D.S. Consult BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.D.S. Consult BVBA, openstaande posities, locatie van S.D.S. Consult BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

S.D.S. Consult BVBA is a company, that was registered 1988 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is S.D.S. Consult BVBA, company assigned to the tax number BE06339080810. The company S.D.S. Consult BVBA is located at the address: Dennenlaan 16 Bus 4,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 450,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in S.D.S. Consult BVBA were not found.
The main activity of S.D.S. Consult BVBA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S.D.S. Consult BVBA is not available. You also can look at reviews of S.D.S. Consult BVBA, open positions, location of S.D.S. Consult BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.D.S. Consult BVBA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.D.S. Consult BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.D.S. Consult BVBA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.D.S. Consult BVBA, employees, financial statistics.