Lambrechts Konstruktie N.V.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Lambrechts Konstruktie N.V.
Private companiesLegal Services • Lambrechts Konstruktie N.V.

Contactgegevens Lambrechts Konstruktie N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lambrechts Konstruktie N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lambrechts Konstruktie N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gansbroekstraat 25, B-2870 Ruisbroek (Antw.), België

Telefoon (phone): (03) 8867965 (03) 8867965

Fax (fax): (03) 8867969 (03) 8867969

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lambrechts Konstruktie N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lambrechts Konstruktie N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lambrechts Konstruktie N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lambrechts Konstruktie N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lambrechts Konstruktie N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lambrechts Konstruktie N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lambrechts Konstruktie N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lambrechts Konstruktie N.V.
Products information Lambrechts Konstruktie N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04919921875
Ondernemingsnummer: 8119964599
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Lambrechts Konstruktie N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lambrechts Konstruktie N.V.
(Get full report from official database of BE for Lambrechts Konstruktie N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lambrechts Konstruktie N.V.
Addition kinds of activities for Lambrechts Konstruktie N.V.

5191. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
09130101. Clams, graven van | Clams, digging of
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
25990205. Restaurant meubels, hout of metaal | Restaurant furniture, wood or metal
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment

Werken bij Lambrechts Konstruktie N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lambrechts Konstruktie N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lambrechts Konstruktie N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lambrechts Konstruktie N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van Lambrechts Konstruktie N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Lambrechts Konstruktie N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lambrechts Konstruktie N.V.. Laat een reactie achter voor Lambrechts Konstruktie N.V.. Lambrechts Konstruktie N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lambrechts Konstruktie N.V.. Leave a respond for Lambrechts Konstruktie N.V.. Lambrechts Konstruktie N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lambrechts Konstruktie N.V. op de google maps. Adres en contacten Lambrechts Konstruktie N.V.
Location of Lambrechts Konstruktie N.V. on the google maps. Address and contacts of Lambrechts Konstruktie N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lambrechts Konstruktie N.V. Lambrechts Konstruktie N.V.: Okidok2 | Centre de Médecine Spécialisé | Coconut Travel | Samlanduyt | Weinberg Travel

Other related companies as Lambrechts Konstruktie N.V.: Okidok2 | Centre de Médecine Spécialisé | Coconut Travel | Samlanduyt | Weinberg Travel

Lambrechts Konstruktie N.V. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Lambrechts Konstruktie N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919921875. Het bedrijf Lambrechts Konstruktie N.V. bevindt zich op het adres: Gansbroekstraat 25, B-2870 Ruisbroek (Antw.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Lambrechts Konstruktie N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lambrechts Konstruktie N.V. is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lambrechts Konstruktie N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lambrechts Konstruktie N.V., openstaande posities, locatie van Lambrechts Konstruktie N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lambrechts Konstruktie N.V. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Lambrechts Konstruktie N.V., company assigned to the tax number BE04919921875. The company Lambrechts Konstruktie N.V. is located at the address: Gansbroekstraat 25, B-2870 Ruisbroek (Antw.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Lambrechts Konstruktie N.V. were not found.
The main activity of Lambrechts Konstruktie N.V. is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lambrechts Konstruktie N.V. is not available. You also can look at reviews of Lambrechts Konstruktie N.V., open positions, location of Lambrechts Konstruktie N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lambrechts Konstruktie N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lambrechts Konstruktie N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lambrechts Konstruktie N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lambrechts Konstruktie N.V., employees, financial statistics.