Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.

Contactgegevens Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Smallandlaan 23, B-2660 Hoboken (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 8289045 (03) 8289045

Fax (fax): (03) 8305765 (03) 8305765

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.
Products information Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02908874511
Ondernemingsnummer: 5394805908
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.

289900. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
23899904. Jarretelles | Garter belts
34339905. Stoomverwarmingsapparatuur | Steam heating apparatus
35540100. Papiervormende machines | Paper forming machines
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery

Werken bij Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

Zoek naar antwoorden van Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.. Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.. Leave a respond for Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.. Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.
Location of Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.: Nasielski & Zoon BVBA | Stok & Co N.V. | VVKSM st-kwinten linden | VDV-Lubricants | Raoul Jacobs

Other related companies as Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A.: Nasielski & Zoon BVBA | Stok & Co N.V. | VVKSM st-kwinten linden | VDV-Lubricants | Raoul Jacobs

Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908874511. Het bedrijf Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Smallandlaan 23, B-2660 Hoboken (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02908874511. The company Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. is located at the address: Smallandlaan 23, B-2660 Hoboken (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. were not found.
The main activity of Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., open positions, location of Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lakkerij J & P De Groof B.V.B.A., employees, financial statistics.