VDV-Lubricants

Contactgegevens VDV-Lubricants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDV-Lubricants: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDV-Lubricants

Regio (region): Grembergen 9200 - BELGIUM, België

Adres (address): Scheldedijk 48, België

Telefoon (phone): +32 52 21 44 61 +32 52 21 44 61

Fax (fax): +32 (53) 393-67-98 +32 (53) 393-67-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDV-Lubricants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDV-Lubricants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDV-Lubricants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDV-Lubricants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDV-Lubricants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDV-Lubricants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDV-Lubricants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDV-Lubricants
Products information VDV-Lubricants

BTW identificatienummer (tax): BE03080535888
Ondernemingsnummer: 8881042480
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VDV-Lubricants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDV-Lubricants
(Get full report from official database of BE for VDV-Lubricants)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDV-Lubricants
Addition kinds of activities for VDV-Lubricants

24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
38420411. Voetapparatuur, orthopedisch | Foot appliances, orthopedic
51729902. Brandstof | Fuel oil
70320103. Nudistenkamp | Nudist camp

Werken bij VDV-Lubricants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDV-Lubricants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDV-Lubricants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDV-Lubricants. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van VDV-Lubricants in sociale netwerken
Look for responds of VDV-Lubricants in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDV-Lubricants. Laat een reactie achter voor VDV-Lubricants. VDV-Lubricants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDV-Lubricants. Leave a respond for VDV-Lubricants. VDV-Lubricants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDV-Lubricants op de google maps. Adres en contacten VDV-Lubricants
Location of VDV-Lubricants on the google maps. Address and contacts of VDV-Lubricants

Andere gerelateerde bedrijven als come VDV-Lubricants VDV-Lubricants: A.S.E. | FAMERIE JEAN-CLAUDE | Mertens Faema N.V. | Vandekerckhove & Co B.V.B.A. | Jeremie Hansen

Other related companies as VDV-Lubricants: A.S.E. | FAMERIE JEAN-CLAUDE | Mertens Faema N.V. | Vandekerckhove & Co B.V.B.A. | Jeremie Hansen

VDV-Lubricants is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Grembergen 9200 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is VDV-Lubricants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080535888. Het bedrijf VDV-Lubricants bevindt zich op het adres: Scheldedijk 48. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VDV-Lubricants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDV-Lubricants is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDV-Lubricants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDV-Lubricants, openstaande posities, locatie van VDV-Lubricants op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VDV-Lubricants is a company, that was registered 2008 in Grembergen 9200 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is VDV-Lubricants, company assigned to the tax number BE03080535888. The company VDV-Lubricants is located at the address: Scheldedijk 48. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VDV-Lubricants were not found.
The main activity of VDV-Lubricants is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VDV-Lubricants is not available. You also can look at reviews of VDV-Lubricants, open positions, location of VDV-Lubricants on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDV-Lubricants, Grembergen 9200 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDV-Lubricants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDV-Lubricants, Grembergen 9200 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDV-Lubricants, employees, financial statistics.