Klinkenberg-Seppi S.A.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Klinkenberg-Seppi S.A.
Private companiesTobacco Products • Klinkenberg-Seppi S.A.

Contactgegevens Klinkenberg-Seppi S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klinkenberg-Seppi S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klinkenberg-Seppi S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue de la Resistance 530, B-4630 Soumagne, België

Telefoon (phone): (04) 3772081 (04) 3772081

Fax (fax): (04) 3774905 (04) 3774905

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klinkenberg-Seppi S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klinkenberg-Seppi S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klinkenberg-Seppi S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klinkenberg-Seppi S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klinkenberg-Seppi S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klinkenberg-Seppi S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klinkenberg-Seppi S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klinkenberg-Seppi S.A.
Products information Klinkenberg-Seppi S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01487243652
Ondernemingsnummer: 7497589111
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Klinkenberg-Seppi S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klinkenberg-Seppi S.A.
(Get full report from official database of BE for Klinkenberg-Seppi S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klinkenberg-Seppi S.A.
Addition kinds of activities for Klinkenberg-Seppi S.A.

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
154200. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
243699. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
30890308. Fittings voor pijp, kunststof | Fittings for pipe, plastics
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type
36450000. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
37249905. Motorbevestigingsdelen, vliegtuigen | Engine mount parts, aircraft
42139905. Zwaar transport van machines | Heavy machinery transport

Werken bij Klinkenberg-Seppi S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klinkenberg-Seppi S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klinkenberg-Seppi S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klinkenberg-Seppi S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Mecanicien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Mecanicien Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Mecanicien; Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark, bestaande uit kraanwagens, hoogtewerkers, liftwagens,... Zowel klein als groot onderhoud neem je voor je rekening; Je maakt de voertuigen keuringsklaar en bied deze aan bij de keuring ; Je voert herstellingen uit aan de kraan of hoogtewerker, lost olieverlies op door de dichting te vervangen, vervangt hydraulische leidingen,...; Je staat in voor de controle van de voertuigen die binnen staan (bandendruk, verlichting, remmen,...); Je vult werkrapporten in en bezorgt deze aan de juiste afdeling;

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van Klinkenberg-Seppi S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Klinkenberg-Seppi S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klinkenberg-Seppi S.A.. Laat een reactie achter voor Klinkenberg-Seppi S.A.. Klinkenberg-Seppi S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klinkenberg-Seppi S.A.. Leave a respond for Klinkenberg-Seppi S.A.. Klinkenberg-Seppi S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klinkenberg-Seppi S.A. op de google maps. Adres en contacten Klinkenberg-Seppi S.A.
Location of Klinkenberg-Seppi S.A. on the google maps. Address and contacts of Klinkenberg-Seppi S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Klinkenberg-Seppi S.A. Klinkenberg-Seppi S.A.: Association Indépendante d'Experts Comptables | Encyclopaedia Britannica Universalis | Running Center | Allo Supermarché | traxernews

Other related companies as Klinkenberg-Seppi S.A.: Association Indépendante d'Experts Comptables | Encyclopaedia Britannica Universalis | Running Center | Allo Supermarché | traxernews

Klinkenberg-Seppi S.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Klinkenberg-Seppi S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487243652. Het bedrijf Klinkenberg-Seppi S.A. bevindt zich op het adres: Avenue de la Resistance 530, B-4630 Soumagne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Klinkenberg-Seppi S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klinkenberg-Seppi S.A. is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klinkenberg-Seppi S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klinkenberg-Seppi S.A., openstaande posities, locatie van Klinkenberg-Seppi S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Klinkenberg-Seppi S.A. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Klinkenberg-Seppi S.A., company assigned to the tax number BE01487243652. The company Klinkenberg-Seppi S.A. is located at the address: Avenue de la Resistance 530, B-4630 Soumagne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Klinkenberg-Seppi S.A. were not found.
The main activity of Klinkenberg-Seppi S.A. is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Klinkenberg-Seppi S.A. is not available. You also can look at reviews of Klinkenberg-Seppi S.A., open positions, location of Klinkenberg-Seppi S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klinkenberg-Seppi S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klinkenberg-Seppi S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klinkenberg-Seppi S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klinkenberg-Seppi S.A., employees, financial statistics.