JVH

Contactgegevens JVH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JVH: address, phone, fax, email, website, opening hours

JVH

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 120, B-9260 Schellebelle, België

Telefoon (phone): (09) 3693170 (09) 3693170

Fax (fax): (09) 3694656 (09) 3694656

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JVH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JVH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JVH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JVH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JVH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JVH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JVH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JVH
Products information JVH

BTW identificatienummer (tax): BE07032043457
Ondernemingsnummer: 8678619384
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JVH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JVH
(Get full report from official database of BE for JVH)

Aanvulling soorten activiteiten voor JVH
Addition kinds of activities for JVH

316199. Bagage, nee | Luggage, nec
615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
36439903. Lightning arrestors en spoelen | Lightning arrestors and coils
36529900. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
38290309. Restitutieapparatuur, fotogrammetrische | Restitution apparatus, photogrammetrical
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
76940201. Elektrische motor reparatie | Electric motor repair

Werken bij JVH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JVH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JVH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JVH. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van JVH in sociale netwerken
Look for responds of JVH in social networks

Lees alle opmerkingen voor JVH. Laat een reactie achter voor JVH. JVH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JVH. Leave a respond for JVH. JVH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JVH op de google maps. Adres en contacten JVH
Location of JVH on the google maps. Address and contacts of JVH

Andere gerelateerde bedrijven als come JVH JVH: On Stage | Quadrant EPP Belgium NV | AES Staelens | Image building | b2boost.com SA

Other related companies as JVH: On Stage | Quadrant EPP Belgium NV | AES Staelens | Image building | b2boost.com SA

JVH is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is JVH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07032043457. Het bedrijf JVH bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 120, B-9260 Schellebelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JVH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JVH is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JVH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JVH, openstaande posities, locatie van JVH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JVH is a company, that was registered 1992 in Belgium region, Belgium. Full name of company is JVH, company assigned to the tax number BE07032043457. The company JVH is located at the address: Dendermondsesteenweg 120, B-9260 Schellebelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 128,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JVH were not found.
The main activity of JVH is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JVH is not available. You also can look at reviews of JVH, open positions, location of JVH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JVH, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JVH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JVH, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JVH, employees, financial statistics.