Quadrant EPP Belgium NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Quadrant EPP Belgium NV
Private companiesCommunications • Quadrant EPP Belgium NV

Contactgegevens Quadrant EPP Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quadrant EPP Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quadrant EPP Belgium NV

Regio (region): Tielt, België

Adres (address): Robert Tavernierlaan 2,8700, België

Telefoon (phone): 051 42 35 11 051 42 35 11

Fax (fax): 051 42 33 00 051 42 33 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quadrant EPP Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quadrant EPP Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quadrant EPP Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quadrant EPP Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quadrant EPP Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quadrant EPP Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quadrant EPP Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quadrant EPP Belgium NV
Products information Quadrant EPP Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE04612579345
Ondernemingsnummer: 9351806640
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Quadrant EPP Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quadrant EPP Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Quadrant EPP Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quadrant EPP Belgium NV
Addition kinds of activities for Quadrant EPP Belgium NV

805199. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec
36130206. Metering panelen, elektrisch | Metering panels, electric
50470307. Incontinente zorgproducten en benodigdheden | Incontinent care products and supplies
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production
80110519. Radioloog | Radiologist
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories

Werken bij Quadrant EPP Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quadrant EPP Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quadrant EPP Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quadrant EPP Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van Quadrant EPP Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Quadrant EPP Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quadrant EPP Belgium NV. Laat een reactie achter voor Quadrant EPP Belgium NV. Quadrant EPP Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quadrant EPP Belgium NV. Leave a respond for Quadrant EPP Belgium NV. Quadrant EPP Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quadrant EPP Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Quadrant EPP Belgium NV
Location of Quadrant EPP Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Quadrant EPP Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Quadrant EPP Belgium NV Quadrant EPP Belgium NV: Glineur M | Derudder Cleaning NV | BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL | Selschotter | Energie2030 Genossenschaft mbH

Other related companies as Quadrant EPP Belgium NV: Glineur M | Derudder Cleaning NV | BUDGET CAR AND TRUCK RENTAL | Selschotter | Energie2030 Genossenschaft mbH

Quadrant EPP Belgium NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Tielt, België. De volledige naam van het bedrijf is Quadrant EPP Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04612579345. Het bedrijf Quadrant EPP Belgium NV bevindt zich op het adres: Robert Tavernierlaan 2,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Quadrant EPP Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quadrant EPP Belgium NV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quadrant EPP Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quadrant EPP Belgium NV, openstaande posities, locatie van Quadrant EPP Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quadrant EPP Belgium NV is a company, that was registered 1985 in Tielt region, Belgium. Full name of company is Quadrant EPP Belgium NV, company assigned to the tax number BE04612579345. The company Quadrant EPP Belgium NV is located at the address: Robert Tavernierlaan 2,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Quadrant EPP Belgium NV were not found.
The main activity of Quadrant EPP Belgium NV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Quadrant EPP Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Quadrant EPP Belgium NV, open positions, location of Quadrant EPP Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quadrant EPP Belgium NV, Tielt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quadrant EPP Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quadrant EPP Belgium NV, Tielt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quadrant EPP Belgium NV, employees, financial statistics.