International Trade Agency S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • International Trade Agency S.P.R.L.
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • International Trade Agency S.P.R.L.

Contactgegevens International Trade Agency S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Trade Agency S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Trade Agency S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Louise Michel 68, B-7080 Frameries, België

Telefoon (phone): (065) 676825 (065) 676825

Fax (fax): (065) 673577 (065) 673577

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Trade Agency S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Trade Agency S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Trade Agency S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Trade Agency S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Trade Agency S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Trade Agency S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Trade Agency S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Trade Agency S.P.R.L.
Products information International Trade Agency S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04381591796
Ondernemingsnummer: 3811126708
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in International Trade Agency S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Trade Agency S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for International Trade Agency S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Trade Agency S.P.R.L.
Addition kinds of activities for International Trade Agency S.P.R.L.

131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
07610000. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
30890323. Geprefabriceerde kunststoffen gebouwen | Prefabricated plastics buildings
35990200. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
36740103. Lichtgevende dioden | Light emitting diodes
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type
50460200. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij International Trade Agency S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Trade Agency S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Trade Agency S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Trade Agency S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van International Trade Agency S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of International Trade Agency S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Trade Agency S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor International Trade Agency S.P.R.L.. International Trade Agency S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Trade Agency S.P.R.L.. Leave a respond for International Trade Agency S.P.R.L.. International Trade Agency S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Trade Agency S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten International Trade Agency S.P.R.L.
Location of International Trade Agency S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of International Trade Agency S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come International Trade Agency S.P.R.L. International Trade Agency S.P.R.L.: E.W.G. ELEKTRIC | Pinet | Hyllit Hotel **** | Team Compute S.A. | Rewer en Vynckier Tools nv

Other related companies as International Trade Agency S.P.R.L.: E.W.G. ELEKTRIC | Pinet | Hyllit Hotel **** | Team Compute S.A. | Rewer en Vynckier Tools nv

International Trade Agency S.P.R.L. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is International Trade Agency S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381591796. Het bedrijf International Trade Agency S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Louise Michel 68, B-7080 Frameries. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in International Trade Agency S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Trade Agency S.P.R.L. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Trade Agency S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Trade Agency S.P.R.L., openstaande posities, locatie van International Trade Agency S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

International Trade Agency S.P.R.L. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is International Trade Agency S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04381591796. The company International Trade Agency S.P.R.L. is located at the address: Rue Louise Michel 68, B-7080 Frameries. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in International Trade Agency S.P.R.L. were not found.
The main activity of International Trade Agency S.P.R.L. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of International Trade Agency S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of International Trade Agency S.P.R.L., open positions, location of International Trade Agency S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Trade Agency S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Trade Agency S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Trade Agency S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Trade Agency S.P.R.L., employees, financial statistics.