E.W.G. ELEKTRIC

Contactgegevens E.W.G. ELEKTRIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.W.G. ELEKTRIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.W.G. ELEKTRIC

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Beverzakbroekweg 122,3520, België

Telefoon (phone): 011 21 09 95 011 21 09 95

Fax (fax): 011 21 24 03 011 21 24 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.W.G. ELEKTRIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.W.G. ELEKTRIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.W.G. ELEKTRIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.W.G. ELEKTRIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.W.G. ELEKTRIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.W.G. ELEKTRIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.W.G. ELEKTRIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.W.G. ELEKTRIC
Products information E.W.G. ELEKTRIC

BTW identificatienummer (tax): BE02468048095
Ondernemingsnummer: 8754150390
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in E.W.G. ELEKTRIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.W.G. ELEKTRIC
(Get full report from official database of BE for E.W.G. ELEKTRIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.W.G. ELEKTRIC
Addition kinds of activities for E.W.G. ELEKTRIC

344901. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
515499. Vee, nec | Livestock, nec
27410404. Muziek, blad: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, sheet: publishing only, not printed on site
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'
42139904. Zware hauling, nec | Heavy hauling, nec
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies

Werken bij E.W.G. ELEKTRIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.W.G. ELEKTRIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.W.G. ELEKTRIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.W.G. ELEKTRIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van E.W.G. ELEKTRIC in sociale netwerken
Look for responds of E.W.G. ELEKTRIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.W.G. ELEKTRIC. Laat een reactie achter voor E.W.G. ELEKTRIC. E.W.G. ELEKTRIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.W.G. ELEKTRIC. Leave a respond for E.W.G. ELEKTRIC. E.W.G. ELEKTRIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.W.G. ELEKTRIC op de google maps. Adres en contacten E.W.G. ELEKTRIC
Location of E.W.G. ELEKTRIC on the google maps. Address and contacts of E.W.G. ELEKTRIC

Andere gerelateerde bedrijven als come E.W.G. ELEKTRIC E.W.G. ELEKTRIC: Pauli Gebr | Ingelbrecht BVBA | DUTRY & CO NV | FOCUS | Marc Goldwasser

Other related companies as E.W.G. ELEKTRIC: Pauli Gebr | Ingelbrecht BVBA | DUTRY & CO NV | FOCUS | Marc Goldwasser

E.W.G. ELEKTRIC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is E.W.G. ELEKTRIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02468048095. Het bedrijf E.W.G. ELEKTRIC bevindt zich op het adres: Beverzakbroekweg 122,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in E.W.G. ELEKTRIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.W.G. ELEKTRIC is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.W.G. ELEKTRIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.W.G. ELEKTRIC, openstaande posities, locatie van E.W.G. ELEKTRIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

E.W.G. ELEKTRIC is a company, that was registered 2010 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is E.W.G. ELEKTRIC, company assigned to the tax number BE02468048095. The company E.W.G. ELEKTRIC is located at the address: Beverzakbroekweg 122,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in E.W.G. ELEKTRIC were not found.
The main activity of E.W.G. ELEKTRIC is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E.W.G. ELEKTRIC is not available. You also can look at reviews of E.W.G. ELEKTRIC, open positions, location of E.W.G. ELEKTRIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.W.G. ELEKTRIC, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.W.G. ELEKTRIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.W.G. ELEKTRIC, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.W.G. ELEKTRIC, employees, financial statistics.