Industriele Ventilatie Technieken N.V.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Industriele Ventilatie Technieken N.V.
Private companiesFood Stores • Industriele Ventilatie Technieken N.V.

Contactgegevens Industriele Ventilatie Technieken N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Industriele Ventilatie Technieken N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Industriele Ventilatie Technieken N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Nijverheidslaan 1540, B-3660 Opglabbeek, België

Telefoon (phone): (089) 853891 (089) 853891

Fax (fax): (089) 853894 (089) 853894

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Industriele Ventilatie Technieken N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Industriele Ventilatie Technieken N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Industriele Ventilatie Technieken N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Industriele Ventilatie Technieken N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Industriele Ventilatie Technieken N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Industriele Ventilatie Technieken N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Industriele Ventilatie Technieken N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Industriele Ventilatie Technieken N.V.
Products information Industriele Ventilatie Technieken N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02250244140
Ondernemingsnummer: 5670013427
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Industriele Ventilatie Technieken N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Industriele Ventilatie Technieken N.V.
(Get full report from official database of BE for Industriele Ventilatie Technieken N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Industriele Ventilatie Technieken N.V.
Addition kinds of activities for Industriele Ventilatie Technieken N.V.

355203. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
38230418. Thermische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces type | Thermal conductivity instruments, industrial process type
56419900. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec

Werken bij Industriele Ventilatie Technieken N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Industriele Ventilatie Technieken N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Industriele Ventilatie Technieken N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Industriele Ventilatie Technieken N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Industriele Ventilatie Technieken N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Industriele Ventilatie Technieken N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Industriele Ventilatie Technieken N.V.. Laat een reactie achter voor Industriele Ventilatie Technieken N.V.. Industriele Ventilatie Technieken N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Industriele Ventilatie Technieken N.V.. Leave a respond for Industriele Ventilatie Technieken N.V.. Industriele Ventilatie Technieken N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Industriele Ventilatie Technieken N.V. op de google maps. Adres en contacten Industriele Ventilatie Technieken N.V.
Location of Industriele Ventilatie Technieken N.V. on the google maps. Address and contacts of Industriele Ventilatie Technieken N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Industriele Ventilatie Technieken N.V. Industriele Ventilatie Technieken N.V.: Boekhoudkantoor Goossens BVBA | Qualibouw VZW | Kestelyn NV | Verkinderen Dirk & Joost BVBA | A ET C

Other related companies as Industriele Ventilatie Technieken N.V.: Boekhoudkantoor Goossens BVBA | Qualibouw VZW | Kestelyn NV | Verkinderen Dirk & Joost BVBA | A ET C

Industriele Ventilatie Technieken N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Industriele Ventilatie Technieken N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02250244140. Het bedrijf Industriele Ventilatie Technieken N.V. bevindt zich op het adres: Nijverheidslaan 1540, B-3660 Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Industriele Ventilatie Technieken N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Industriele Ventilatie Technieken N.V. is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Industriele Ventilatie Technieken N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Industriele Ventilatie Technieken N.V., openstaande posities, locatie van Industriele Ventilatie Technieken N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Industriele Ventilatie Technieken N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Industriele Ventilatie Technieken N.V., company assigned to the tax number BE02250244140. The company Industriele Ventilatie Technieken N.V. is located at the address: Nijverheidslaan 1540, B-3660 Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Industriele Ventilatie Technieken N.V. were not found.
The main activity of Industriele Ventilatie Technieken N.V. is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Industriele Ventilatie Technieken N.V. is not available. You also can look at reviews of Industriele Ventilatie Technieken N.V., open positions, location of Industriele Ventilatie Technieken N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Industriele Ventilatie Technieken N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Industriele Ventilatie Technieken N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Industriele Ventilatie Technieken N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Industriele Ventilatie Technieken N.V., employees, financial statistics.