M.T.I.-FIRMA MARTIN NV

Contactgegevens M.T.I.-FIRMA MARTIN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.T.I.-FIRMA MARTIN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.T.I.-FIRMA MARTIN NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Mandelstraat 74,8870, België

Telefoon (phone): 051 33 19 40 051 33 19 40

Fax (fax): 051 33 19 46 051 33 19 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.T.I.-FIRMA MARTIN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.T.I.-FIRMA MARTIN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.T.I.-FIRMA MARTIN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.T.I.-FIRMA MARTIN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.T.I.-FIRMA MARTIN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.T.I.-FIRMA MARTIN NV
Products information M.T.I.-FIRMA MARTIN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08749206542
Ondernemingsnummer: 4643341064
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in M.T.I.-FIRMA MARTIN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.T.I.-FIRMA MARTIN NV
(Get full report from official database of BE for M.T.I.-FIRMA MARTIN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.T.I.-FIRMA MARTIN NV
Addition kinds of activities for M.T.I.-FIRMA MARTIN NV

542100. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
20519903. Bakkerij: groothandel of groothandel / detailhandel | Bakery: wholesale or wholesale/retail combined
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
37280100. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
50510300. Koperproducten | Copper products
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership
83220404. Probation office | Probation office

Werken bij M.T.I.-FIRMA MARTIN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.T.I.-FIRMA MARTIN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.T.I.-FIRMA MARTIN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.T.I.-FIRMA MARTIN NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

 • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

 • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Studentenjob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

 • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

 • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

  Type: Vaste Job

  Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

 • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: McFleming Recruitment

  Type: Vaste Job

   Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

 • Medewerker Frituur (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

  Type: Flexijob

  Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van M.T.I.-FIRMA MARTIN NV in sociale netwerken
Look for responds of M.T.I.-FIRMA MARTIN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.T.I.-FIRMA MARTIN NV. Laat een reactie achter voor M.T.I.-FIRMA MARTIN NV. M.T.I.-FIRMA MARTIN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.T.I.-FIRMA MARTIN NV. Leave a respond for M.T.I.-FIRMA MARTIN NV. M.T.I.-FIRMA MARTIN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.T.I.-FIRMA MARTIN NV op de google maps. Adres en contacten M.T.I.-FIRMA MARTIN NV
Location of M.T.I.-FIRMA MARTIN NV on the google maps. Address and contacts of M.T.I.-FIRMA MARTIN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come M.T.I.-FIRMA MARTIN NV M.T.I.-FIRMA MARTIN NV: Containerdienst Jos De Smul | Campingshow Vervaet NV | VALCUCINE-MIKE'S INTERIORS | Hennes & Mauritz NV | cheap music sprl

Other related companies as M.T.I.-FIRMA MARTIN NV: Containerdienst Jos De Smul | Campingshow Vervaet NV | VALCUCINE-MIKE'S INTERIORS | Hennes & Mauritz NV | cheap music sprl

M.T.I.-FIRMA MARTIN NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749206542. Het bedrijf M.T.I.-FIRMA MARTIN NV bevindt zich op het adres: Mandelstraat 74,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in M.T.I.-FIRMA MARTIN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.T.I.-FIRMA MARTIN NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.T.I.-FIRMA MARTIN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, openstaande posities, locatie van M.T.I.-FIRMA MARTIN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.T.I.-FIRMA MARTIN NV is a company, that was registered 2010 in Izegem region, Belgium. Full name of company is M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, company assigned to the tax number BE08749206542. The company M.T.I.-FIRMA MARTIN NV is located at the address: Mandelstraat 74,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in M.T.I.-FIRMA MARTIN NV were not found.
The main activity of M.T.I.-FIRMA MARTIN NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M.T.I.-FIRMA MARTIN NV is not available. You also can look at reviews of M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, open positions, location of M.T.I.-FIRMA MARTIN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.T.I.-FIRMA MARTIN NV, employees, financial statistics.