Healy & Baker V.O.F.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Healy & Baker V.O.F.
Private companiesMotion Pictures • Healy & Baker V.O.F.

Contactgegevens Healy & Baker V.O.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Healy & Baker V.O.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Healy & Baker V.O.F.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue des Arts 58b7, B-1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5144000 (02) 5144000

Fax (fax): (02) 5120442 (02) 5120442

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Healy & Baker V.O.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Healy & Baker V.O.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Healy & Baker V.O.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Healy & Baker V.O.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Healy & Baker V.O.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Healy & Baker V.O.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Healy & Baker V.O.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Healy & Baker V.O.F.
Products information Healy & Baker V.O.F.

BTW identificatienummer (tax): BE06073760986
Ondernemingsnummer: 5618652343
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Healy & Baker V.O.F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Healy & Baker V.O.F.
(Get full report from official database of BE for Healy & Baker V.O.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Healy & Baker V.O.F.
Addition kinds of activities for Healy & Baker V.O.F.

3537. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
39991403. Bagage kaders | Luggage frames
50460302. Apparatuur voor koffiebrekers en benodigdheden | Coffee brewing equipment and supplies
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes

Werken bij Healy & Baker V.O.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Healy & Baker V.O.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Healy & Baker V.O.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Healy & Baker V.O.F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van Healy & Baker V.O.F. in sociale netwerken
Look for responds of Healy & Baker V.O.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Healy & Baker V.O.F.. Laat een reactie achter voor Healy & Baker V.O.F.. Healy & Baker V.O.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Healy & Baker V.O.F.. Leave a respond for Healy & Baker V.O.F.. Healy & Baker V.O.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Healy & Baker V.O.F. op de google maps. Adres en contacten Healy & Baker V.O.F.
Location of Healy & Baker V.O.F. on the google maps. Address and contacts of Healy & Baker V.O.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come Healy & Baker V.O.F. Healy & Baker V.O.F.: Aglae BVBA | Goeyers BVBA | PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA | Vloerwerken Vanderveken G | Artels, Joris

Other related companies as Healy & Baker V.O.F.: Aglae BVBA | Goeyers BVBA | PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA | Vloerwerken Vanderveken G | Artels, Joris

Healy & Baker V.O.F. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Healy & Baker V.O.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06073760986. Het bedrijf Healy & Baker V.O.F. bevindt zich op het adres: Avenue des Arts 58b7, B-1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 487,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Healy & Baker V.O.F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Healy & Baker V.O.F. is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Healy & Baker V.O.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Healy & Baker V.O.F., openstaande posities, locatie van Healy & Baker V.O.F. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Healy & Baker V.O.F. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Healy & Baker V.O.F., company assigned to the tax number BE06073760986. The company Healy & Baker V.O.F. is located at the address: Avenue des Arts 58b7, B-1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 487,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Healy & Baker V.O.F. were not found.
The main activity of Healy & Baker V.O.F. is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Healy & Baker V.O.F. is not available. You also can look at reviews of Healy & Baker V.O.F., open positions, location of Healy & Baker V.O.F. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Healy & Baker V.O.F., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Healy & Baker V.O.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Healy & Baker V.O.F., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Healy & Baker V.O.F., employees, financial statistics.