PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA
Private companiesMotion Pictures • PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA

Contactgegevens PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Moerelei 141-143,2610, België

Telefoon (phone): 03 828 07 08 03 828 07 08

Fax (fax): 03 830 21 60 03 830 21 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA
Products information PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09712707519
Ondernemingsnummer: 7175689697
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA
(Get full report from official database of BE for PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA
Addition kinds of activities for PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA

261103. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
36299903. Statische eliminatie apparatuur, industriële | Static elimination equipment, industrial
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
39999944. Wollen trek | Wool pulling
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing

Werken bij PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Operator Verpakking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een operator voor het verpakken van goederen.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA. Laat een reactie achter voor PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA. PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA. Leave a respond for PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA. PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA op de google maps. Adres en contacten PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA
Location of PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA on the google maps. Address and contacts of PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA: De Ridder Dirk | EGEM SPRL | AKSYS | Universit catholique de Louvain - Laboratoire dHyperfrequences | iBiCenter

Other related companies as PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA: De Ridder Dirk | EGEM SPRL | AKSYS | Universit catholique de Louvain - Laboratoire dHyperfrequences | iBiCenter

PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09712707519. Het bedrijf PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA bevindt zich op het adres: Moerelei 141-143,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, openstaande posities, locatie van PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA is a company, that was registered 1986 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, company assigned to the tax number BE09712707519. The company PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA is located at the address: Moerelei 141-143,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA were not found.
The main activity of PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA is not available. You also can look at reviews of PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, open positions, location of PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLASTIC CONSTR ROBERT TEBLICK BVBA, employees, financial statistics.