Group GD S.P.R.L

Contactgegevens Group GD S.P.R.L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Group GD S.P.R.L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Group GD S.P.R.L

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Dus Surbrodt 57, B-4750 Butgenbach, België

Telefoon (phone): (080) 447410 (080) 447410

Fax (fax): (080) 447834 (080) 447834

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Group GD S.P.R.L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Group GD S.P.R.L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Group GD S.P.R.L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Group GD S.P.R.L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Group GD S.P.R.L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Group GD S.P.R.L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Group GD S.P.R.L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Group GD S.P.R.L
Products information Group GD S.P.R.L

BTW identificatienummer (tax): BE09079620361
Ondernemingsnummer: 7710449218
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Group GD S.P.R.L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Group GD S.P.R.L
(Get full report from official database of BE for Group GD S.P.R.L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Group GD S.P.R.L
Addition kinds of activities for Group GD S.P.R.L

244900. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
28330109. Vitamines, natuurlijk of synthetisch: bulk, ongecompliceerd | Vitamins, natural or synthetic: bulk, uncompounded
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical

Werken bij Group GD S.P.R.L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Group GD S.P.R.L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Group GD S.P.R.L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Group GD S.P.R.L. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

Zoek naar antwoorden van Group GD S.P.R.L in sociale netwerken
Look for responds of Group GD S.P.R.L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Group GD S.P.R.L. Laat een reactie achter voor Group GD S.P.R.L. Group GD S.P.R.L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Group GD S.P.R.L. Leave a respond for Group GD S.P.R.L. Group GD S.P.R.L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Group GD S.P.R.L op de google maps. Adres en contacten Group GD S.P.R.L
Location of Group GD S.P.R.L on the google maps. Address and contacts of Group GD S.P.R.L

Andere gerelateerde bedrijven als come Group GD S.P.R.L Group GD S.P.R.L: Gyselinck | Kestelyn NV | B & C Tent & Party-Rent CVBA | Embalco N.V. | Horti-Plan N.V.

Other related companies as Group GD S.P.R.L: Gyselinck | Kestelyn NV | B & C Tent & Party-Rent CVBA | Embalco N.V. | Horti-Plan N.V.

Group GD S.P.R.L is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Group GD S.P.R.L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09079620361. Het bedrijf Group GD S.P.R.L bevindt zich op het adres: Rue Dus Surbrodt 57, B-4750 Butgenbach. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 629,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Group GD S.P.R.L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Group GD S.P.R.L is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Group GD S.P.R.L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Group GD S.P.R.L, openstaande posities, locatie van Group GD S.P.R.L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Group GD S.P.R.L is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Group GD S.P.R.L, company assigned to the tax number BE09079620361. The company Group GD S.P.R.L is located at the address: Rue Dus Surbrodt 57, B-4750 Butgenbach. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 629,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Group GD S.P.R.L were not found.
The main activity of Group GD S.P.R.L is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Group GD S.P.R.L is not available. You also can look at reviews of Group GD S.P.R.L, open positions, location of Group GD S.P.R.L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Group GD S.P.R.L, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Group GD S.P.R.L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Group GD S.P.R.L, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Group GD S.P.R.L, employees, financial statistics.