GOM Vlaams-Brabant

Contactgegevens GOM Vlaams-Brabant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOM Vlaams-Brabant: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOM Vlaams-Brabant

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Toekomststraat 36-38, B-1800 Vilvoorde, België

Telefoon (phone): (02) 2570333 (02) 2570333

Fax (fax): (02) 2524594 (02) 2524594

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOM Vlaams-Brabant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOM Vlaams-Brabant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOM Vlaams-Brabant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOM Vlaams-Brabant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOM Vlaams-Brabant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOM Vlaams-Brabant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOM Vlaams-Brabant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOM Vlaams-Brabant
Products information GOM Vlaams-Brabant

BTW identificatienummer (tax): BE01955261230
Ondernemingsnummer: 4704864501
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GOM Vlaams-Brabant zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOM Vlaams-Brabant
(Get full report from official database of BE for GOM Vlaams-Brabant)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOM Vlaams-Brabant
Addition kinds of activities for GOM Vlaams-Brabant

237102. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
17119901. Koeltechnicus | Refrigeration contractor
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
53119902. Warenhuizen, niet-korting | Department stores, non-discount
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government

Werken bij GOM Vlaams-Brabant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOM Vlaams-Brabant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOM Vlaams-Brabant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOM Vlaams-Brabant. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,woensdag en op donderdag , telkens in de voormiddag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient elke dag gekookt te worden voor dit gastgezin bestaande uit twee drukbezette zakenmensen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van GOM Vlaams-Brabant in sociale netwerken
Look for responds of GOM Vlaams-Brabant in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOM Vlaams-Brabant. Laat een reactie achter voor GOM Vlaams-Brabant. GOM Vlaams-Brabant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOM Vlaams-Brabant. Leave a respond for GOM Vlaams-Brabant. GOM Vlaams-Brabant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOM Vlaams-Brabant op de google maps. Adres en contacten GOM Vlaams-Brabant
Location of GOM Vlaams-Brabant on the google maps. Address and contacts of GOM Vlaams-Brabant

Andere gerelateerde bedrijven als come GOM Vlaams-Brabant GOM Vlaams-Brabant: Café Online | Joye Bureauinrichting NV | Burocad Digitale Drukkerij | SQUARE + | VHR

Other related companies as GOM Vlaams-Brabant: Café Online | Joye Bureauinrichting NV | Burocad Digitale Drukkerij | SQUARE + | VHR

GOM Vlaams-Brabant is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is GOM Vlaams-Brabant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955261230. Het bedrijf GOM Vlaams-Brabant bevindt zich op het adres: Toekomststraat 36-38, B-1800 Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GOM Vlaams-Brabant zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOM Vlaams-Brabant is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOM Vlaams-Brabant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOM Vlaams-Brabant, openstaande posities, locatie van GOM Vlaams-Brabant op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GOM Vlaams-Brabant is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is GOM Vlaams-Brabant, company assigned to the tax number BE01955261230. The company GOM Vlaams-Brabant is located at the address: Toekomststraat 36-38, B-1800 Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GOM Vlaams-Brabant were not found.
The main activity of GOM Vlaams-Brabant is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GOM Vlaams-Brabant is not available. You also can look at reviews of GOM Vlaams-Brabant, open positions, location of GOM Vlaams-Brabant on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOM Vlaams-Brabant, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOM Vlaams-Brabant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOM Vlaams-Brabant, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOM Vlaams-Brabant, employees, financial statistics.