Joye Bureauinrichting NV

Contactgegevens Joye Bureauinrichting NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joye Bureauinrichting NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joye Bureauinrichting NV

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Gentsesteenweg 186,8530, België

Telefoon (phone): 056 71 71 00 056 71 71 00

Fax (fax): 056 70 10 01 056 70 10 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joye Bureauinrichting NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joye Bureauinrichting NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joye Bureauinrichting NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joye Bureauinrichting NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joye Bureauinrichting NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joye Bureauinrichting NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joye Bureauinrichting NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joye Bureauinrichting NV
Products information Joye Bureauinrichting NV

BTW identificatienummer (tax): BE02722106933
Ondernemingsnummer: 9593780517
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Joye Bureauinrichting NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joye Bureauinrichting NV
(Get full report from official database of BE for Joye Bureauinrichting NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joye Bureauinrichting NV
Addition kinds of activities for Joye Bureauinrichting NV

28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
39490501. Ammunitiebanden, sporttype | Ammunition belts, sporting type
42269900. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
60999910. Belastingcertificaat verkoop- en aflossingsbureaus | Tax certificate sale and redemption agencies
73729907. Utility computer software | Utility computer software

Werken bij Joye Bureauinrichting NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joye Bureauinrichting NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joye Bureauinrichting NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joye Bureauinrichting NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Joye Bureauinrichting NV in sociale netwerken
Look for responds of Joye Bureauinrichting NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joye Bureauinrichting NV. Laat een reactie achter voor Joye Bureauinrichting NV. Joye Bureauinrichting NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joye Bureauinrichting NV. Leave a respond for Joye Bureauinrichting NV. Joye Bureauinrichting NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joye Bureauinrichting NV op de google maps. Adres en contacten Joye Bureauinrichting NV
Location of Joye Bureauinrichting NV on the google maps. Address and contacts of Joye Bureauinrichting NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Joye Bureauinrichting NV Joye Bureauinrichting NV: BINGO SERVICE NV | SCALCO SA | BASE SHOP | WHITE SUN NV | jacqueline van koeckhoven

Other related companies as Joye Bureauinrichting NV: BINGO SERVICE NV | SCALCO SA | BASE SHOP | WHITE SUN NV | jacqueline van koeckhoven

Joye Bureauinrichting NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Joye Bureauinrichting NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02722106933. Het bedrijf Joye Bureauinrichting NV bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 186,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Joye Bureauinrichting NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Joye Bureauinrichting NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joye Bureauinrichting NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joye Bureauinrichting NV, openstaande posities, locatie van Joye Bureauinrichting NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Joye Bureauinrichting NV is a company, that was registered 2008 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is Joye Bureauinrichting NV, company assigned to the tax number BE02722106933. The company Joye Bureauinrichting NV is located at the address: Gentsesteenweg 186,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Joye Bureauinrichting NV were not found.
The main activity of Joye Bureauinrichting NV is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Joye Bureauinrichting NV is not available. You also can look at reviews of Joye Bureauinrichting NV, open positions, location of Joye Bureauinrichting NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joye Bureauinrichting NV, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joye Bureauinrichting NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joye Bureauinrichting NV, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joye Bureauinrichting NV, employees, financial statistics.