Verheyen D

Contactgegevens Verheyen D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verheyen D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verheyen D

Regio (region): Merksplas, België

Adres (address): Hoekeinde 89,2330, België

Telefoon (phone): 014 63 58 31 014 63 58 31

Fax (fax): +32 (81) 320-14-31 +32 (81) 320-14-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verheyen D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verheyen D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verheyen D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verheyen D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verheyen D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verheyen D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verheyen D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verheyen D
Products information Verheyen D

BTW identificatienummer (tax): BE03608703613
Ondernemingsnummer: 3796295166
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Verheyen D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verheyen D
(Get full report from official database of BE for Verheyen D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verheyen D
Addition kinds of activities for Verheyen D

311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
22599900. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
22840202. Zijden draad | Silk thread
27590902. Tags: printen, nsk | Tags: printing, nsk
40119902. Spoorwegen | Interurban railways
79930000. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction

Werken bij Verheyen D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verheyen D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verheyen D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verheyen D. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van Verheyen D in sociale netwerken
Look for responds of Verheyen D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verheyen D. Laat een reactie achter voor Verheyen D. Verheyen D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verheyen D. Leave a respond for Verheyen D. Verheyen D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verheyen D op de google maps. Adres en contacten Verheyen D
Location of Verheyen D on the google maps. Address and contacts of Verheyen D

Andere gerelateerde bedrijven als come Verheyen D Verheyen D: NEYTS MARK BVBA | ORTHOSHOP CLUB VZW | VAN BORTEL | DABEE TH-P.P.A. | Loewenstein

Other related companies as Verheyen D: NEYTS MARK BVBA | ORTHOSHOP CLUB VZW | VAN BORTEL | DABEE TH-P.P.A. | Loewenstein

Verheyen D is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Merksplas, België. De volledige naam van het bedrijf is Verheyen D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03608703613. Het bedrijf Verheyen D bevindt zich op het adres: Hoekeinde 89,2330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Verheyen D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verheyen D is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verheyen D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verheyen D, openstaande posities, locatie van Verheyen D op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verheyen D is a company, that was registered 2006 in Merksplas region, Belgium. Full name of company is Verheyen D, company assigned to the tax number BE03608703613. The company Verheyen D is located at the address: Hoekeinde 89,2330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Verheyen D were not found.
The main activity of Verheyen D is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Verheyen D is not available. You also can look at reviews of Verheyen D, open positions, location of Verheyen D on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verheyen D, Merksplas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verheyen D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verheyen D, Merksplas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verheyen D, employees, financial statistics.