NEYTS MARK BVBA

Contactgegevens NEYTS MARK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEYTS MARK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEYTS MARK BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Michiels), België

Adres (address): 't Kloosterhof 65C,8200, België

Telefoon (phone): 0477 61 76 78; 050 39 35 30 0477 61 76 78; 050 39 35 30

Fax (fax): 050 39 65 00 050 39 65 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEYTS MARK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEYTS MARK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEYTS MARK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEYTS MARK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEYTS MARK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEYTS MARK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEYTS MARK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEYTS MARK BVBA
Products information NEYTS MARK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03716094970
Ondernemingsnummer: 4306884765
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NEYTS MARK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEYTS MARK BVBA
(Get full report from official database of BE for NEYTS MARK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEYTS MARK BVBA
Addition kinds of activities for NEYTS MARK BVBA

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
09710100. Speldiensten | Game services
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij NEYTS MARK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEYTS MARK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEYTS MARK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEYTS MARK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van NEYTS MARK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NEYTS MARK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEYTS MARK BVBA. Laat een reactie achter voor NEYTS MARK BVBA. NEYTS MARK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEYTS MARK BVBA. Leave a respond for NEYTS MARK BVBA. NEYTS MARK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEYTS MARK BVBA op de google maps. Adres en contacten NEYTS MARK BVBA
Location of NEYTS MARK BVBA on the google maps. Address and contacts of NEYTS MARK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NEYTS MARK BVBA NEYTS MARK BVBA: M-Tech industries | Van Rompaey Elektro BVBA | Demets Transport Vervoer BVBA | TML S.P.R.L. | Bernard De Meyer

Other related companies as NEYTS MARK BVBA: M-Tech industries | Van Rompaey Elektro BVBA | Demets Transport Vervoer BVBA | TML S.P.R.L. | Bernard De Meyer

NEYTS MARK BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Michiels), België. De volledige naam van het bedrijf is NEYTS MARK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03716094970. Het bedrijf NEYTS MARK BVBA bevindt zich op het adres: 't Kloosterhof 65C,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NEYTS MARK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEYTS MARK BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEYTS MARK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEYTS MARK BVBA, openstaande posities, locatie van NEYTS MARK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEYTS MARK BVBA is a company, that was registered 2003 in Brugge (Sint-Michiels) region, Belgium. Full name of company is NEYTS MARK BVBA, company assigned to the tax number BE03716094970. The company NEYTS MARK BVBA is located at the address: 't Kloosterhof 65C,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NEYTS MARK BVBA were not found.
The main activity of NEYTS MARK BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEYTS MARK BVBA is not available. You also can look at reviews of NEYTS MARK BVBA, open positions, location of NEYTS MARK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEYTS MARK BVBA, Brugge (Sint-Michiels): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEYTS MARK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEYTS MARK BVBA, Brugge (Sint-Michiels): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEYTS MARK BVBA, employees, financial statistics.