FBD Advertising and Design N.V.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FBD Advertising and Design N.V.
Private companiesApparel and Accessory Stores • FBD Advertising and Design N.V.

Contactgegevens FBD Advertising and Design N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FBD Advertising and Design N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FBD Advertising and Design N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 340, B-2650 Edegem, België

Telefoon (phone): (03) 4551631 (03) 4551631

Fax (fax): (03) 4559637 (03) 4559637

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FBD Advertising and Design N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FBD Advertising and Design N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FBD Advertising and Design N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FBD Advertising and Design N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FBD Advertising and Design N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FBD Advertising and Design N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FBD Advertising and Design N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FBD Advertising and Design N.V.
Products information FBD Advertising and Design N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05692260742
Ondernemingsnummer: 2032440185
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FBD Advertising and Design N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FBD Advertising and Design N.V.
(Get full report from official database of BE for FBD Advertising and Design N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FBD Advertising and Design N.V.
Addition kinds of activities for FBD Advertising and Design N.V.

209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
22310203. Verven en afwerken: wol of soortgelijke vezels | Dyeing and finishing: wool or similar fibers
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
44490000. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij FBD Advertising and Design N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FBD Advertising and Design N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FBD Advertising and Design N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FBD Advertising and Design N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van FBD Advertising and Design N.V. in sociale netwerken
Look for responds of FBD Advertising and Design N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FBD Advertising and Design N.V.. Laat een reactie achter voor FBD Advertising and Design N.V.. FBD Advertising and Design N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FBD Advertising and Design N.V.. Leave a respond for FBD Advertising and Design N.V.. FBD Advertising and Design N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FBD Advertising and Design N.V. op de google maps. Adres en contacten FBD Advertising and Design N.V.
Location of FBD Advertising and Design N.V. on the google maps. Address and contacts of FBD Advertising and Design N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come FBD Advertising and Design N.V. FBD Advertising and Design N.V.: BEPA SA | Stepp-In | Baels BVBA | SOLIE M | PMA

Other related companies as FBD Advertising and Design N.V.: BEPA SA | Stepp-In | Baels BVBA | SOLIE M | PMA

FBD Advertising and Design N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is FBD Advertising and Design N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05692260742. Het bedrijf FBD Advertising and Design N.V. bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 340, B-2650 Edegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FBD Advertising and Design N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FBD Advertising and Design N.V. is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FBD Advertising and Design N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FBD Advertising and Design N.V., openstaande posities, locatie van FBD Advertising and Design N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FBD Advertising and Design N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is FBD Advertising and Design N.V., company assigned to the tax number BE05692260742. The company FBD Advertising and Design N.V. is located at the address: Mechelsesteenweg 340, B-2650 Edegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FBD Advertising and Design N.V. were not found.
The main activity of FBD Advertising and Design N.V. is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FBD Advertising and Design N.V. is not available. You also can look at reviews of FBD Advertising and Design N.V., open positions, location of FBD Advertising and Design N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FBD Advertising and Design N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FBD Advertising and Design N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FBD Advertising and Design N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FBD Advertising and Design N.V., employees, financial statistics.