Kim Cars SA

Contactgegevens Kim Cars SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kim Cars SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kim Cars SA

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Bosstraat 561,1150, België

Telefoon (phone): 02 762 81 59 02 762 81 59

Fax (fax): 02 762 81 76 02 762 81 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kim Cars SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kim Cars SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kim Cars SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kim Cars SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kim Cars SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kim Cars SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kim Cars SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kim Cars SA
Products information Kim Cars SA

BTW identificatienummer (tax): BE09642944335
Ondernemingsnummer: 6176483154
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kim Cars SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kim Cars SA
(Get full report from official database of BE for Kim Cars SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kim Cars SA
Addition kinds of activities for Kim Cars SA

325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
769923. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
51989900. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec

Werken bij Kim Cars SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kim Cars SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kim Cars SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kim Cars SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Poetshulp Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van Kim Cars SA in sociale netwerken
Look for responds of Kim Cars SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kim Cars SA. Laat een reactie achter voor Kim Cars SA. Kim Cars SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kim Cars SA. Leave a respond for Kim Cars SA. Kim Cars SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kim Cars SA op de google maps. Adres en contacten Kim Cars SA
Location of Kim Cars SA on the google maps. Address and contacts of Kim Cars SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kim Cars SA Kim Cars SA: Copro VZW | CHALCEDONE | Oxfam Wereldwinkels VZW | ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP | Bersi SPRL

Other related companies as Kim Cars SA: Copro VZW | CHALCEDONE | Oxfam Wereldwinkels VZW | ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP | Bersi SPRL

Kim Cars SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Kim Cars SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09642944335. Het bedrijf Kim Cars SA bevindt zich op het adres: Bosstraat 561,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kim Cars SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kim Cars SA is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kim Cars SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kim Cars SA, openstaande posities, locatie van Kim Cars SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kim Cars SA is a company, that was registered 1996 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Kim Cars SA, company assigned to the tax number BE09642944335. The company Kim Cars SA is located at the address: Bosstraat 561,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kim Cars SA were not found.
The main activity of Kim Cars SA is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kim Cars SA is not available. You also can look at reviews of Kim Cars SA, open positions, location of Kim Cars SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kim Cars SA, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kim Cars SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kim Cars SA, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kim Cars SA, employees, financial statistics.