ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
Private companiesTransportation Services • ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

Contactgegevens ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Philippe Baucqstraat 167,1040, België

Telefoon (phone): 02 354 25 80; 02 646 28 84; 0475 24 59 46 02 354 25 80; 02 646 28 84; 0475 24 59 46

Fax (fax): 02 646 28 84 02 646 28 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
Products information ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

BTW identificatienummer (tax): BE09087585449
Ondernemingsnummer: 1694610595
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
(Get full report from official database of BE for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
Addition kinds of activities for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
01759910. Prune Orchard | Prune orchard
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
39990101. Stoelen, hydraulische, kapper en schoonheidssalon | Chairs, hydraulic, barber and beauty shop
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Laat een reactie achter voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Leave a respond for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP op de google maps. Adres en contacten ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
Location of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP on the google maps. Address and contacts of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: Euro-Autoglas BVBA | BUGA GEEL NV | Basisschool | Cours Mélius | V.D.A.B. Gent

Other related companies as ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: Euro-Autoglas BVBA | BUGA GEEL NV | Basisschool | Cours Mélius | V.D.A.B. Gent

ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09087585449. Het bedrijf ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP bevindt zich op het adres: Philippe Baucqstraat 167,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, openstaande posities, locatie van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is a company, that was registered 2008 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, company assigned to the tax number BE09087585449. The company ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is located at the address: Philippe Baucqstraat 167,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP were not found.
The main activity of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is not available. You also can look at reviews of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, open positions, location of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, employees, financial statistics.