Denis ETS S.A.

Contactgegevens Denis ETS S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denis ETS S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denis ETS S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de Saint-Hubert 19, B-5580 Rochefort, België

Telefoon (phone): (084) 211243 (084) 211243

Fax (fax): (084) 211238 (084) 211238

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denis ETS S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denis ETS S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denis ETS S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denis ETS S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denis ETS S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denis ETS S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denis ETS S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denis ETS S.A.
Products information Denis ETS S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06128417968
Ondernemingsnummer: 5303070068
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Denis ETS S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denis ETS S.A.
(Get full report from official database of BE for Denis ETS S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denis ETS S.A.
Addition kinds of activities for Denis ETS S.A.

481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
28449904. Poeder: baby, gezicht, talk of toilet | Powder: baby, face, talcum, or toilet
35549903. Snijmachines, papier | Cutting machines, paper
39959900. Begraafbakken, nec | Burial caskets, nec
50649903. Elektrische huishoudelijke apparaten, nec | Electric household appliances, nec

Werken bij Denis ETS S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denis ETS S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denis ETS S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denis ETS S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

Zoek naar antwoorden van Denis ETS S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Denis ETS S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denis ETS S.A.. Laat een reactie achter voor Denis ETS S.A.. Denis ETS S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denis ETS S.A.. Leave a respond for Denis ETS S.A.. Denis ETS S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denis ETS S.A. op de google maps. Adres en contacten Denis ETS S.A.
Location of Denis ETS S.A. on the google maps. Address and contacts of Denis ETS S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Denis ETS S.A. Denis ETS S.A.: DMV Carrosserie | MEKO-METAALCENTER BVBA | Sky Team International | Bolwerk | The Lodge Belgium N.V.

Other related companies as Denis ETS S.A.: DMV Carrosserie | MEKO-METAALCENTER BVBA | Sky Team International | Bolwerk | The Lodge Belgium N.V.

Denis ETS S.A. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Denis ETS S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06128417968. Het bedrijf Denis ETS S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Saint-Hubert 19, B-5580 Rochefort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Denis ETS S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denis ETS S.A. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denis ETS S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denis ETS S.A., openstaande posities, locatie van Denis ETS S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denis ETS S.A. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Denis ETS S.A., company assigned to the tax number BE06128417968. The company Denis ETS S.A. is located at the address: Rue de Saint-Hubert 19, B-5580 Rochefort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Denis ETS S.A. were not found.
The main activity of Denis ETS S.A. is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Denis ETS S.A. is not available. You also can look at reviews of Denis ETS S.A., open positions, location of Denis ETS S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denis ETS S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denis ETS S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denis ETS S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denis ETS S.A., employees, financial statistics.