Bolwerk

Contactgegevens Bolwerk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bolwerk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bolwerk

Regio (region): Beringen (Koersel), België

Adres (address): Steenovenstraat 61,3582, België

Telefoon (phone): 011 57 21 81 011 57 21 81

Fax (fax): 011 57 53 39 011 57 53 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bolwerk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bolwerk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bolwerk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bolwerk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bolwerk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bolwerk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bolwerk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bolwerk
Products information Bolwerk

BTW identificatienummer (tax): BE07403381347
Ondernemingsnummer: 2871246337
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bolwerk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bolwerk
(Get full report from official database of BE for Bolwerk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bolwerk
Addition kinds of activities for Bolwerk

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
33259903. Spoorwegwielen, gegoten staal | Railroad car wheels, cast steel
38610402. Reels, film | Reels, film
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij Bolwerk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bolwerk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bolwerk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bolwerk. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Bolwerk in sociale netwerken
Look for responds of Bolwerk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bolwerk. Laat een reactie achter voor Bolwerk. Bolwerk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bolwerk. Leave a respond for Bolwerk. Bolwerk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bolwerk op de google maps. Adres en contacten Bolwerk
Location of Bolwerk on the google maps. Address and contacts of Bolwerk

Andere gerelateerde bedrijven als come Bolwerk Bolwerk: PADEC NV | Magicspoon | Uni Tronic NV | Carrières de Préalle | primeuserworks

Other related companies as Bolwerk: PADEC NV | Magicspoon | Uni Tronic NV | Carrières de Préalle | primeuserworks

Bolwerk is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Beringen (Koersel), België. De volledige naam van het bedrijf is Bolwerk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07403381347. Het bedrijf Bolwerk bevindt zich op het adres: Steenovenstraat 61,3582. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bolwerk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bolwerk is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bolwerk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bolwerk, openstaande posities, locatie van Bolwerk op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bolwerk is a company, that was registered 2005 in Beringen (Koersel) region, Belgium. Full name of company is Bolwerk, company assigned to the tax number BE07403381347. The company Bolwerk is located at the address: Steenovenstraat 61,3582. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bolwerk were not found.
The main activity of Bolwerk is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bolwerk is not available. You also can look at reviews of Bolwerk, open positions, location of Bolwerk on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bolwerk, Beringen (Koersel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bolwerk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bolwerk, Beringen (Koersel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bolwerk, employees, financial statistics.