Delvamil N.V.

Contactgegevens Delvamil N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delvamil N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delvamil N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Jos Tilborghsstraat 53, B-2920 Kalmthout, België

Telefoon (phone): (03) 6700510 (03) 6700510

Fax (fax): (03) 6676927 (03) 6676927

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delvamil N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delvamil N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delvamil N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delvamil N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delvamil N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delvamil N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delvamil N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delvamil N.V.
Products information Delvamil N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01032958984
Ondernemingsnummer: 9849212646
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Delvamil N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delvamil N.V.
(Get full report from official database of BE for Delvamil N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delvamil N.V.
Addition kinds of activities for Delvamil N.V.

3523. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
50849911. Robots, industrieel | Robots, industrial

Werken bij Delvamil N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delvamil N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delvamil N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delvamil N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van Delvamil N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Delvamil N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delvamil N.V.. Laat een reactie achter voor Delvamil N.V.. Delvamil N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delvamil N.V.. Leave a respond for Delvamil N.V.. Delvamil N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delvamil N.V. op de google maps. Adres en contacten Delvamil N.V.
Location of Delvamil N.V. on the google maps. Address and contacts of Delvamil N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Delvamil N.V. Delvamil N.V.: HILGERT FISC SERVICEBUREAU BVBA | Energy Technic BVBA | Val Funérailles | ACVA T&C NATIE B.V.B.A | Medconsult BVBA

Other related companies as Delvamil N.V.: HILGERT FISC SERVICEBUREAU BVBA | Energy Technic BVBA | Val Funérailles | ACVA T&C NATIE B.V.B.A | Medconsult BVBA

Delvamil N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Delvamil N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01032958984. Het bedrijf Delvamil N.V. bevindt zich op het adres: Jos Tilborghsstraat 53, B-2920 Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Delvamil N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delvamil N.V. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delvamil N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delvamil N.V., openstaande posities, locatie van Delvamil N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delvamil N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Delvamil N.V., company assigned to the tax number BE01032958984. The company Delvamil N.V. is located at the address: Jos Tilborghsstraat 53, B-2920 Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Delvamil N.V. were not found.
The main activity of Delvamil N.V. is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Delvamil N.V. is not available. You also can look at reviews of Delvamil N.V., open positions, location of Delvamil N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delvamil N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delvamil N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delvamil N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delvamil N.V., employees, financial statistics.