De Melker Belgium N.V.

Contactgegevens De Melker Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Melker Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Melker Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Beukenlei 50, B-2960 Sint-Job-in-'t-Goor, België

Telefoon (phone): (03) 6364650 (03) 6364650

Fax (fax): (03) 6364103 (03) 6364103

E-Mail: belgië@melker.nl

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Melker Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Melker Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Melker Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Melker Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Melker Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Melker Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Melker Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Melker Belgium N.V.
Products information De Melker Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03236816406
Ondernemingsnummer: 3501312255
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Melker Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Melker Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for De Melker Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Melker Belgium N.V.
Addition kinds of activities for De Melker Belgium N.V.

284203. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
31110306. Afwerking van leer | Finishing of leather
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
38290218. Solarimeters | Solarimeters
49229902. Opslag, aardgas | Storage, natural gas
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij De Melker Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Melker Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Melker Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Melker Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

Zoek naar antwoorden van De Melker Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of De Melker Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Melker Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor De Melker Belgium N.V.. De Melker Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Melker Belgium N.V.. Leave a respond for De Melker Belgium N.V.. De Melker Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Melker Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten De Melker Belgium N.V.
Location of De Melker Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of De Melker Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Melker Belgium N.V. De Melker Belgium N.V.: Willems NV | Trevena | Nazareth Cars BVBA | A.A.C. NV | CARVEEN BVBA

Other related companies as De Melker Belgium N.V.: Willems NV | Trevena | Nazareth Cars BVBA | A.A.C. NV | CARVEEN BVBA

De Melker Belgium N.V. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is De Melker Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236816406. Het bedrijf De Melker Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Beukenlei 50, B-2960 Sint-Job-in-'t-Goor. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Melker Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Melker Belgium N.V. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Melker Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Melker Belgium N.V., openstaande posities, locatie van De Melker Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie belgië@melker.nl

De Melker Belgium N.V. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is De Melker Belgium N.V., company assigned to the tax number BE03236816406. The company De Melker Belgium N.V. is located at the address: Beukenlei 50, B-2960 Sint-Job-in-'t-Goor. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Melker Belgium N.V. were not found.
The main activity of De Melker Belgium N.V. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Melker Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of De Melker Belgium N.V., open positions, location of De Melker Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email belgië@melker.nl

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Melker Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Melker Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Melker Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Melker Belgium N.V., employees, financial statistics.