CARVEEN BVBA

Contactgegevens CARVEEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARVEEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARVEEN BVBA

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Obberg 103,1780, België

Telefoon (phone): 02 460 18 60 02 460 18 60

Fax (fax): 02 460 76 31 02 460 76 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARVEEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARVEEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARVEEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARVEEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARVEEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARVEEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARVEEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARVEEN BVBA
Products information CARVEEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06514312744
Ondernemingsnummer: 3708129882
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CARVEEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARVEEN BVBA
(Get full report from official database of BE for CARVEEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARVEEN BVBA
Addition kinds of activities for CARVEEN BVBA

10619902. Columbiet mijnbouw | Columbite mining
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
20999921. Azijn | Vinegar
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
83610401. Ouder huis | Aged home

Werken bij CARVEEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARVEEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARVEEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARVEEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van CARVEEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CARVEEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARVEEN BVBA. Laat een reactie achter voor CARVEEN BVBA. CARVEEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARVEEN BVBA. Leave a respond for CARVEEN BVBA. CARVEEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARVEEN BVBA op de google maps. Adres en contacten CARVEEN BVBA
Location of CARVEEN BVBA on the google maps. Address and contacts of CARVEEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARVEEN BVBA CARVEEN BVBA: Louis Christophe Entreprise Générale | De Smet | Kempens Heftruckbedrijf NV | CET Motoren Frans Theys | Pack-O-Plast S.A. - N.V.

Other related companies as CARVEEN BVBA: Louis Christophe Entreprise Générale | De Smet | Kempens Heftruckbedrijf NV | CET Motoren Frans Theys | Pack-O-Plast S.A. - N.V.

CARVEEN BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is CARVEEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06514312744. Het bedrijf CARVEEN BVBA bevindt zich op het adres: Obberg 103,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CARVEEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARVEEN BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARVEEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARVEEN BVBA, openstaande posities, locatie van CARVEEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARVEEN BVBA is a company, that was registered 2011 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is CARVEEN BVBA, company assigned to the tax number BE06514312744. The company CARVEEN BVBA is located at the address: Obberg 103,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 728,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CARVEEN BVBA were not found.
The main activity of CARVEEN BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARVEEN BVBA is not available. You also can look at reviews of CARVEEN BVBA, open positions, location of CARVEEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARVEEN BVBA, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARVEEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARVEEN BVBA, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARVEEN BVBA, employees, financial statistics.