De Coeyer Gebroeders N.V.

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • De Coeyer Gebroeders N.V.
Private companiesChemicals and Allied Products • De Coeyer Gebroeders N.V.

Contactgegevens De Coeyer Gebroeders N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coeyer Gebroeders N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coeyer Gebroeders N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hombeeksesteenweg 271, B-2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): (015) 412686 (015) 412686

Fax (fax): (015) 422133 (015) 422133

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coeyer Gebroeders N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coeyer Gebroeders N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coeyer Gebroeders N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coeyer Gebroeders N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coeyer Gebroeders N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coeyer Gebroeders N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coeyer Gebroeders N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coeyer Gebroeders N.V.
Products information De Coeyer Gebroeders N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08671203613
Ondernemingsnummer: 2108795166
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Coeyer Gebroeders N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coeyer Gebroeders N.V.
(Get full report from official database of BE for De Coeyer Gebroeders N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coeyer Gebroeders N.V.
Addition kinds of activities for De Coeyer Gebroeders N.V.

20130204. Ham, ingeblikt: Uit gekocht vlees | Ham, canned: from purchased meat
22840202. Zijden draad | Silk thread
28510207. Lithografische vernis | Lithographic varnishes
36999904. Grids, electric | Grids, electric
39491203. Polo apparatuur en benodigdheden, algemeen | Polo equipment and supplies, general
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec

Werken bij De Coeyer Gebroeders N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coeyer Gebroeders N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coeyer Gebroeders N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coeyer Gebroeders N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

Zoek naar antwoorden van De Coeyer Gebroeders N.V. in sociale netwerken
Look for responds of De Coeyer Gebroeders N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coeyer Gebroeders N.V.. Laat een reactie achter voor De Coeyer Gebroeders N.V.. De Coeyer Gebroeders N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coeyer Gebroeders N.V.. Leave a respond for De Coeyer Gebroeders N.V.. De Coeyer Gebroeders N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coeyer Gebroeders N.V. op de google maps. Adres en contacten De Coeyer Gebroeders N.V.
Location of De Coeyer Gebroeders N.V. on the google maps. Address and contacts of De Coeyer Gebroeders N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coeyer Gebroeders N.V. De Coeyer Gebroeders N.V.: Lokerse Auto Service BVBA | PRO CARS NV | E.M.S.A. Multi-Services | Gent Watertoerist BVBA | Used and Rebuilt Equipment

Other related companies as De Coeyer Gebroeders N.V.: Lokerse Auto Service BVBA | PRO CARS NV | E.M.S.A. Multi-Services | Gent Watertoerist BVBA | Used and Rebuilt Equipment

De Coeyer Gebroeders N.V. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coeyer Gebroeders N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671203613. Het bedrijf De Coeyer Gebroeders N.V. bevindt zich op het adres: Hombeeksesteenweg 271, B-2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Coeyer Gebroeders N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Coeyer Gebroeders N.V. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coeyer Gebroeders N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coeyer Gebroeders N.V., openstaande posities, locatie van De Coeyer Gebroeders N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Coeyer Gebroeders N.V. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is De Coeyer Gebroeders N.V., company assigned to the tax number BE08671203613. The company De Coeyer Gebroeders N.V. is located at the address: Hombeeksesteenweg 271, B-2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Coeyer Gebroeders N.V. were not found.
The main activity of De Coeyer Gebroeders N.V. is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coeyer Gebroeders N.V. is not available. You also can look at reviews of De Coeyer Gebroeders N.V., open positions, location of De Coeyer Gebroeders N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coeyer Gebroeders N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coeyer Gebroeders N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coeyer Gebroeders N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coeyer Gebroeders N.V., employees, financial statistics.