Gent Watertoerist BVBA

Contactgegevens Gent Watertoerist BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gent Watertoerist BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gent Watertoerist BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Graslei 7,9000, België

Telefoon (phone): 09 266 05 22 09 266 05 22

Fax (fax): +32 (87) 228-66-73 +32 (87) 228-66-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gent Watertoerist BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gent Watertoerist BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gent Watertoerist BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gent Watertoerist BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gent Watertoerist BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gent Watertoerist BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gent Watertoerist BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gent Watertoerist BVBA
Products information Gent Watertoerist BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01709442138
Ondernemingsnummer: 5400573730
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gent Watertoerist BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gent Watertoerist BVBA
(Get full report from official database of BE for Gent Watertoerist BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gent Watertoerist BVBA
Addition kinds of activities for Gent Watertoerist BVBA

17990801. Asbestverwijdering en inkapseling | Asbestos removal and encapsulation
20150706. Konijn, geslacht en gekleed | Rabbit, slaughtered and dressed
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
36990301. Tegenmaat simulatoren, elektrisch | Countermeasure simulators, electric
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec

Werken bij Gent Watertoerist BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gent Watertoerist BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gent Watertoerist BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gent Watertoerist BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

 • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

 • Assistent projectmanager (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

 • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

 • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

 • Chef Kok (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MILITZA BRUGGE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

 • Sanitair installateur (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: HOEKJE

  Type: Werfreserve

  Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

 • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ISLANDIA

  Type: Flexijob

  Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Gent Watertoerist BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gent Watertoerist BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gent Watertoerist BVBA. Laat een reactie achter voor Gent Watertoerist BVBA. Gent Watertoerist BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gent Watertoerist BVBA. Leave a respond for Gent Watertoerist BVBA. Gent Watertoerist BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gent Watertoerist BVBA op de google maps. Adres en contacten Gent Watertoerist BVBA
Location of Gent Watertoerist BVBA on the google maps. Address and contacts of Gent Watertoerist BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gent Watertoerist BVBA Gent Watertoerist BVBA: Herdewijn L | Groep Goossens | D V I | Real Information Services N.V. | FERROMEX NV

Other related companies as Gent Watertoerist BVBA: Herdewijn L | Groep Goossens | D V I | Real Information Services N.V. | FERROMEX NV

Gent Watertoerist BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Gent Watertoerist BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709442138. Het bedrijf Gent Watertoerist BVBA bevindt zich op het adres: Graslei 7,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 404,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gent Watertoerist BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gent Watertoerist BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gent Watertoerist BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gent Watertoerist BVBA, openstaande posities, locatie van Gent Watertoerist BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gent Watertoerist BVBA is a company, that was registered 2010 in Gent region, Belgium. Full name of company is Gent Watertoerist BVBA, company assigned to the tax number BE01709442138. The company Gent Watertoerist BVBA is located at the address: Graslei 7,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 404,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gent Watertoerist BVBA were not found.
The main activity of Gent Watertoerist BVBA is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gent Watertoerist BVBA is not available. You also can look at reviews of Gent Watertoerist BVBA, open positions, location of Gent Watertoerist BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gent Watertoerist BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gent Watertoerist BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gent Watertoerist BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gent Watertoerist BVBA, employees, financial statistics.