Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.
Private companiesMetal Mining • Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.

Contactgegevens Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Overdemerstraat 64, B-3511 Kuringen, België

Telefoon (phone): (011) 250742 (011) 250742

Fax (fax): (011) 871929 (011) 871929

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.
Products information Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03080535888
Ondernemingsnummer: 8881042480
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.
(Get full report from official database of BE for Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.
Addition kinds of activities for Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.

229600. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
17950000. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
23890102. voetjes | Footlets
34310105. Urinoirs: geëmailleerd ijzer, gietijzer of geperst metaal | Urinals: enameled iron, cast iron or pressed metal
35850000. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment

Werken bij Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.. Laat een reactie achter voor Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.. Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.. Leave a respond for Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.. Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. op de google maps. Adres en contacten Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.
Location of Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. on the google maps. Address and contacts of Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.: IMPRIMERIE LEMAIRE SA | Immo De Nil NV | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDEREN GROEP FLANDRIA | Intercub B.V.B.A. | T cvba

Other related companies as Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V.: IMPRIMERIE LEMAIRE SA | Immo De Nil NV | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDEREN GROEP FLANDRIA | Intercub B.V.B.A. | T cvba

Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080535888. Het bedrijf Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. bevindt zich op het adres: Overdemerstraat 64, B-3511 Kuringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., openstaande posities, locatie van Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., company assigned to the tax number BE03080535888. The company Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. is located at the address: Overdemerstraat 64, B-3511 Kuringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. were not found.
The main activity of Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. is not available. You also can look at reviews of Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., open positions, location of Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dak en Restauratiewerken Dijkmans N.V., employees, financial statistics.