IMPRIMERIE LEMAIRE SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • IMPRIMERIE LEMAIRE SA
Private companiesMetal Mining • IMPRIMERIE LEMAIRE SA

Contactgegevens IMPRIMERIE LEMAIRE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE LEMAIRE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE LEMAIRE SA

Regio (region): Liège 1 (Grivegnée), België

Adres (address): Rue des Trois-Grands 39,4030, België

Telefoon (phone): 04 342 76 52 04 342 76 52

Fax (fax): 04 342 40 52 04 342 40 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE LEMAIRE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE LEMAIRE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE LEMAIRE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE LEMAIRE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE LEMAIRE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE LEMAIRE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE LEMAIRE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE LEMAIRE SA
Products information IMPRIMERIE LEMAIRE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06945800781
Ondernemingsnummer: 4608734130
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in IMPRIMERIE LEMAIRE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE LEMAIRE SA
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE LEMAIRE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE LEMAIRE SA
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE LEMAIRE SA

944104. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
23539903. Hoedlichamen: Bont vilt, stro, en wol vilt | Hat bodies: fur felt, straw, and wool felt
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij IMPRIMERIE LEMAIRE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE LEMAIRE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE LEMAIRE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE LEMAIRE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp Deeltijds Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wondelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE LEMAIRE SA in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE LEMAIRE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE LEMAIRE SA. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE LEMAIRE SA. IMPRIMERIE LEMAIRE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE LEMAIRE SA. Leave a respond for IMPRIMERIE LEMAIRE SA. IMPRIMERIE LEMAIRE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE LEMAIRE SA op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE LEMAIRE SA
Location of IMPRIMERIE LEMAIRE SA on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE LEMAIRE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE LEMAIRE SA IMPRIMERIE LEMAIRE SA: Heerman Advocatenkantoor | Agrafa Communications | Kantoor Joostens | Kris Erauw | Wim Alen

Other related companies as IMPRIMERIE LEMAIRE SA: Heerman Advocatenkantoor | Agrafa Communications | Kantoor Joostens | Kris Erauw | Wim Alen

IMPRIMERIE LEMAIRE SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Grivegnée), België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE LEMAIRE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06945800781. Het bedrijf IMPRIMERIE LEMAIRE SA bevindt zich op het adres: Rue des Trois-Grands 39,4030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 361,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in IMPRIMERIE LEMAIRE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE LEMAIRE SA is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE LEMAIRE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE LEMAIRE SA, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE LEMAIRE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMPRIMERIE LEMAIRE SA is a company, that was registered 1995 in Liège 1 (Grivegnée) region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE LEMAIRE SA, company assigned to the tax number BE06945800781. The company IMPRIMERIE LEMAIRE SA is located at the address: Rue des Trois-Grands 39,4030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 361,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in IMPRIMERIE LEMAIRE SA were not found.
The main activity of IMPRIMERIE LEMAIRE SA is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE LEMAIRE SA is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE LEMAIRE SA, open positions, location of IMPRIMERIE LEMAIRE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE LEMAIRE SA, Liège 1 (Grivegnée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE LEMAIRE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE LEMAIRE SA, Liège 1 (Grivegnée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE LEMAIRE SA, employees, financial statistics.