Corneel Geerts International Forwarding N.V.

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Corneel Geerts International Forwarding N.V.
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Corneel Geerts International Forwarding N.V.

Contactgegevens Corneel Geerts International Forwarding N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corneel Geerts International Forwarding N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corneel Geerts International Forwarding N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bijkhoevelaan 18, B-2110 Wijnegem, België

Telefoon (phone): (03) 3262000 (03) 3262000

Fax (fax): (03) 3262568 (03) 3262568

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corneel Geerts International Forwarding N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corneel Geerts International Forwarding N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corneel Geerts International Forwarding N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corneel Geerts International Forwarding N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corneel Geerts International Forwarding N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corneel Geerts International Forwarding N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corneel Geerts International Forwarding N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corneel Geerts International Forwarding N.V.
Products information Corneel Geerts International Forwarding N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06273162841
Ondernemingsnummer: 6773864746
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Corneel Geerts International Forwarding N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corneel Geerts International Forwarding N.V.
(Get full report from official database of BE for Corneel Geerts International Forwarding N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corneel Geerts International Forwarding N.V.
Addition kinds of activities for Corneel Geerts International Forwarding N.V.

342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
28690306. ethanolamine | Ethanolamines
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
96510200. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency

Werken bij Corneel Geerts International Forwarding N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corneel Geerts International Forwarding N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corneel Geerts International Forwarding N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corneel Geerts International Forwarding N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van Corneel Geerts International Forwarding N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Corneel Geerts International Forwarding N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corneel Geerts International Forwarding N.V.. Laat een reactie achter voor Corneel Geerts International Forwarding N.V.. Corneel Geerts International Forwarding N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corneel Geerts International Forwarding N.V.. Leave a respond for Corneel Geerts International Forwarding N.V.. Corneel Geerts International Forwarding N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corneel Geerts International Forwarding N.V. op de google maps. Adres en contacten Corneel Geerts International Forwarding N.V.
Location of Corneel Geerts International Forwarding N.V. on the google maps. Address and contacts of Corneel Geerts International Forwarding N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Corneel Geerts International Forwarding N.V. Corneel Geerts International Forwarding N.V.: BETONWERKERIJ VERHULST NV | Cubic Pro-Silicon Center | Lamblotte-Moureau Cheminées | A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV | Jourdain

Other related companies as Corneel Geerts International Forwarding N.V.: BETONWERKERIJ VERHULST NV | Cubic Pro-Silicon Center | Lamblotte-Moureau Cheminées | A. Brabants & Zonen Verhuurcenter NV | Jourdain

Corneel Geerts International Forwarding N.V. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Corneel Geerts International Forwarding N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06273162841. Het bedrijf Corneel Geerts International Forwarding N.V. bevindt zich op het adres: Bijkhoevelaan 18, B-2110 Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Corneel Geerts International Forwarding N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corneel Geerts International Forwarding N.V. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corneel Geerts International Forwarding N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corneel Geerts International Forwarding N.V., openstaande posities, locatie van Corneel Geerts International Forwarding N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Corneel Geerts International Forwarding N.V. is a company, that was registered 1992 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Corneel Geerts International Forwarding N.V., company assigned to the tax number BE06273162841. The company Corneel Geerts International Forwarding N.V. is located at the address: Bijkhoevelaan 18, B-2110 Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Corneel Geerts International Forwarding N.V. were not found.
The main activity of Corneel Geerts International Forwarding N.V. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Corneel Geerts International Forwarding N.V. is not available. You also can look at reviews of Corneel Geerts International Forwarding N.V., open positions, location of Corneel Geerts International Forwarding N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corneel Geerts International Forwarding N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corneel Geerts International Forwarding N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corneel Geerts International Forwarding N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corneel Geerts International Forwarding N.V., employees, financial statistics.